Background adbanner
calendar

Četvrtak 7. Decembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
BUJNA PLAVUŠA UŠETALA U TERETANU I NAPRAVILA TOTALNI KOLAPS (VIDEO) MAJA MARINKOVIĆ OTVORILA DUŠU! Priznala je da VOLI ovog cimera! PRIPITI OTAC OSTAVIO OVU STVAR SINU PREKO NOĆI ISPOD JASTUKA: Mali SE ŠOKIRAO kada je ustao, odmah je počeo da VIČE (VIDEO) Paris Hilton PRIZNALA zbog čega je unajmila SUROGAT MAJKU: „I dalje imam NAPADE PANIKE!“ NEMA NIJEDAN UKRAS, A PRAVO JE SAVRŠENSTVO Nećete verovati kako izgleda jelka Nataše Bekvalac (FOTO) MERIL STRIP SIJA I NAKON RAZVODA! Legendarna glumica se pojavila sa svojih četvoro dece, ćerke neverovatno LIČE NA NJU! “KOKOS” IZAZOV – NOVI TREND u intimnim odnosima! Šta on podrazumeva i kakav je užitak? “NEKO JE POKUŠAO DA MI NAUDI!” TAKIJU ZAPALJEN AUTO, VIDNO UZNEMIREN SE OGLASIO! KIPTI RAT IZMEDJU POPULARNOG REPERA I TIKTOKERA! SAJFER BESAN KAO RIS: “KRADETE NAM HLEB!” Hoćete da zadržite Windows 10? Moraćete da plaćate za ažuriranja Suzana Mančić zvanično postala PENZIONER, otkrila kolika joj je penzija: „MINIMALAC ALI…“ (VIDEO) “TO JE NJEGOVA SRAMOTA, NE MOJA!” Mirka Vasiljević o Vujadinovoj PREVARI, glumica oštra – On gubi, uradio je POGREŠNO! “JA MOGU DA IMAM KOJU HOĆU, A TOLIKO SAM PROPATIO!” Ša otvorio dušu o Vanji i razvodu! Vlasnica najseksepilnije guze i tela bez mane: “Američka lutka” je raj za oči (FOTO) KOLEGE SE OPRAŠTAJU OD LEGENDARNE GLUMICE Jelena Paunović Čvorović: “Bila je duhovita i inteligentna žena!” BRESKVICA VIŠE NE LIČI NA SEBE! Postala prava Merlinka, a za promenu zaslužan ovaj POLITIČAR! (FOTO/VIDEO)

ISPOVEST KOJA JE RASPLAKALA SRBIJU! Varao ju je 30 GODINA, a onda je sudbina DOTUKLA

Objavio: RHT
11/11/2023 3:33 PM

“Bila sam u braku s čovekom koji nije zaslužio moju odanost i ljubav. Varao me 30 godina od 45 godina našeg braka. Sa druge strane, znam da me voleo na svoj način. Ispunjavao je bračne dužnosti i bio savršen otac”, piše gospođa Mirna i može se naslutiti zašto je ostala sa suprugom uprkos tome što ju je konstantno varao.

Foto: Pinterest

Nakon njegove smrti – depresija

Ma kakav bio, ona se oslanjala na njega, do te mere da se teško mirila s njegovom smrću. “Kad je umro, najpre je bila strašno ljuta na njega što je ostavio samu, a kasnije je pala u tešku depresiju. „Jednostavno nisam znala kako da nastavim da živim sama”, dodaje ona.

Tek nakon dve godine shvatila je da tako neće moći dalje kroz zlatne godine. “Vreme je nastavilo da teče i ja sam svu moju ljubav usmerila prema deci i unucima. Sedam godina sam bila potpuno sama, sve dok nije naišao čovek kome sam pristala da se posvetim. Nisam ga mogla zavoleti u ljubavnom smislu, ali imala sam vezu koja mi je donela bar malo nežnosti u životu”, piše Mirna.

Ni drugi put nije imala sreće

Jasno je da pravu nežnost gospođa Mirna nije osećala ni u braku, osim možda onih prvih godina, dok suprug nije počeo da se viđa s drugim ženama, piše „Mojevrijeme“. Počeo, i više nije prestajao punih 30 godina. Samo gospođa Mirna zna kako se tih godina osećala i s kakvim se demonima se nesumnjivo borila. Ne čudi stoga što u novoj vezi nije mogla potpuno da se opusti i zavoli tog muškarca.

Kako bilo, nežna veza u koju je ušla nakon smrti supruga, nažalost, nije dugo potrajala. “Bog ga je hteo uzeti k sebi i ja sam ponovo tužna i sama. Eto, takva je moja sudbina, ovo je moja životna priča. Smejem se, a duša mi je prazna”, teške su reči s kojima je svoje iskreno pismo završila gospođa Mirna.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs/espreso

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner