Background adbanner
calendar

Nedelja 28. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
TROPSKI DAN PRED NAMA! Cela Srbija će da gori, a evo gde će paklene vrućine biti najgore! HOROSKOP ZA NEDELJU, 28. JUL! Jarca očekuje šok susret sa voljenom osobom, Devica će biti u centru pažnju, Vagu očekuju problemi “GOVORIO MI JE DA JE ZALJUBLJEN U MENE! I dalje ne znam zašto me je BLOKIRAO”POTRESNA ispovest rijaliti učesnice “Verovala sam mu” KO JE MISTER BIN? Dečak kojeg su matretirali i vređali zbog govora i fizičkog izgleda a koji NIKADA nije odustao od SVOJIH SNOVA Selin Dion zaradila DVA MILIONA DOLARA za izvođenje JEDNE PESME na ceremoniji otvaranja Olimpijskih igara 2024. u Parizu Ivan Marinković se OKRENUO BOGU! Žena ga JAVNO PREVARILA, on otišao na SVETO MESTO (FOTO) OVA ŽENA JE MOGLA BITI JANJUŠEVA?! On je sada sve OBELODANIO, fotografisao se pored POSEBNE OSOBE i sve šokirao (FOTO) ANĐELA ŠPARAVALO JAVNO OBJAVILA OVOG MUŠKARCA! Nakon šokantnog odnosa konačno pronašli zajednički jezik Miljanin Željko SLAVI ROĐENDAN! Doveli mu “Sunđer Boba”, a majka i baka ga ne ispuštaju iz ZAGRLJAJA (FOTO) “BIVŠA ŽENA JE IMALA DVA POBAČAJA!?” Bojan Tomović IZNEO DETALJE iz braka: “I ona je pala u depresiju sa mnom, pa su psihijatri rekli OVO!” “DIVLJAK SAM U KREVETU, RADO KONZUMIRAM S*X!?” Bojan Tomović ŠOKIRAO izjavom: “Na nudističkoj ne mogu da gledam babe!?” Saša Mirković SVIMA ZAGOLICAO MAŠTU! Oglasio se iz Bodruma i pokazao sjajne kadrove! (VIDEO) “ACO PEJOVIĆ MORA DA SHVATI DA JE ACA LUKAS ZA NJEGA MEGA ZVEZDA” Bojan Tomović OČITAO LEKCIJU kolegi: “Pejović ima glupe pesme!” OVAJ TRIK ĆE VAM POMOĆI DA SE REŠITE GLAVOBOLJE ZBOG PROMENE VREMENA: Nikakve tablete vam neće biti potrebne ANĐELA ŠPARAVALO HOSPITALIZOVANA! Kolabirala i završila u hitnoj, isplivala stravična fotka NIKOLIJA ŠOKIRALA SVE!  Pevačica jede na podu, ljudi u neverici

ISPLIVALI ŠOK DETALJI: ALEKSANDRA VARALA DEJANA JOŠ LETOS?! Evo gde i sa kim su je još tada viđali

Objavio: RHT
11/12/2022 9:15 AM

Isplivali šokantni detalji Aleksandrine prevare!

Foto: Instagram/Printscreen

Dejan Dragojević nedavno je javno raskinuo sa Aleksandrom, a ona je za raskid saznala tek kada je dobila informaciju da je njen bivši njene kartice predao drugarci. Ipak, ovo Nikolićevu verovatno i nije toliko povredilo, s obzirom da je već ponovo uletela u strasan odnos sa Filipom Carem, koji očigledno voli da spava sa Dragojevićevim partnerkama.

Kao šlag na tortu, sada se javio i svedok koji tvrdi da je svojim očima u popularnom Etno selu video Aleksandru Nikolić i Filipa Cara zajedno u trenutku kada je Dragojević sa bratom Davidom bio na letovanju u Crnoj Gori.

Luka Radivojević, poznatiji kao bivši dečko Miljane Kulić, otkrio je da se nekako uvek nađe na pravom mestu u pravo vreme, te da je baš tada bio u Etno selu u kojem radi njegov dobar drug.

Dolazile su i neke anonimne devojke, napucane, Filip Car i Zola su uzeli dva ili tri apartmana i radili su šta su hteli. Ja se nekako uvek nađem u centru skandala, pa je to slučaj bio i ovaj put. Aleksandra je dolazila u Etno selo dok je Dejan bio sa Davidom na moru! Ona ga je varala sa Carem, a znam iz priče da je bila ubeđena da je Dejan vara u Crnoj Gori. Moj drug je video i Milicu Veselinović, one su se smenjivale, jednom je ona bila sa Carem, pa onda Aleksandra, nisu se odvajali 3 dana i tri noći – šokirao je Luka, pa dodao:

– Zato je Milica sve ispričala Aleksandri za Cara da ga čeka, pre njegovog ulaska, da bi bila sa njim kada dođe, ali ova (Aleksandra) je isto to htela, pa su bile lažne prijateljice. Nema tu ni p od prijateljstva! Ja sam ubeđen da one znaju jedna za drugu, ali ćute. Mene je najviše šokiralo to foliranje Aleksandre kako voli Dejana, a ovamo dok on nije tu, ona sa Carem u apartmanu! A mala Milica je posebna priča! Ne mogu da razumem koliko se devojke ponižavaju, ovo je postalo strašno…

Izvor: Alo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner