Background adbanner
calendar

Sreda 24. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
HITNO UPOZORENJE RHMZ! STIŽE OGROMNO NEVREME: Srbiji preti pljusak, olujni vetar i grad! BARBARA BOBAK PODRŽALA DESINGERICU! Pevačica otkrila da bi otišla na nastup repera! CITY HYPE! Ema Radujko ISKRENO o Breskvici! Rasta priznao da ne sluša Desingericu! (VIDEO) HITNO SE OGLASILA ALEKSANDRA SUBOTIĆ! Ovo više neće tolerisati: “I vi biste imali silikone, ali nemate para!” “ODLUČILA SAM DA SE RASTANEMO…” Goca Tržan ne može više da ćuti, potvrdila sve javno! OVAJ KUĆNI APARAT UVEK ISKLJUČITE IZ UTIKAČA: Troši struju neverovatno čak i kada ga ne koristite EKSKLUZIVNO OGLAŠAVANJE LEPOG MIĆE! Samo jedno poručio Asminu Durdžiću, zbog čega će izgoreti od besa STANISLAV KROFAK OBJAVIO CENOVNIK SVOJIH USLUGA: Od 90 do 150 evra! Evo šta sve nudi TIK-TAK! JOŠ 20 DANA! Saša Mirković najavio POČETAK SEZONE RIJALITIJA “IMANJE” Ekskluzivni kadrovi! (VIDEO) OD “PAČETA” DO “LUTKE”!? Katarina Grujić se transformisala! Totalni remont! Novi izgled nakon estetskih zahteva (FOTO) DRAMA NA SVETOJ GORI! Velike policijse snage Grčke pokušavaju da sprovedu akciju iseljenja monaha! Oni se opiru ANELI PROGOVORILA O DROGIRANJU: “Probala sam belo…” ŠOK POTEZ ANITE STANOJLOVIĆ! Anđelu neće biti dobro, presekla i donela odluku, sve javno objavila (FOTO) EXPO 2027 U PARIZU! Beograd i Srbija predstaviće se kao domaćini Specijalizovane izložbe tokom OI u okviru Srpske kuće HAOS! “DOK CAR GIFTA, JA KUPUJEM STANOVE!” Maja Marinković urnisala bivšeg “Filip je PROŠLOST i neću mu dati reklamu preko mog imena!” “Ivan i Jelena će se pomiriti?!” EKSKLUZIVNO! Ana Ćurčić RASKRINKALA Marinkoviće! (VIDEO)

ISPLIVALE STRAVIČNE TVRDNJE O AKTUELNOJ UČESNICI ELITE: “Maltretirala je babu zbog penzije, dečka su joj jurili zbog dugova, švalerisala se…”

Objavio: RHT
07/12/2023 11:15 PM

Snežana Jovičić, poznatija kao Sneža Kušadasi, tokom jedne emisije u “Eliti”, ispričala je svoju porodičnu priču koja već danima iza nas ostavlja javnost u šoku.

FOTO: Printscreen Youtube

Naime, Sneža je negirala da je oca isterala iz kuće, a govorila je i o narušenim odnosima sa ocem i sestrom, kao i o odnosu sa bakom.

Sad se oglasio komšija porodice Jovičić iz Velike Krsne i izneo šokantne detalje o Sneži i njenom sada bivšem dečku Darijanu.

Kako komšija tvrdi, Sneža je maltretirala i tukla rođenu baku zbog njene penzije, koju joj je uzimala i prodavala očeve stvari iz kuće kad su joj bile potrebne pare.

Foto: Pritnscreen Instagram

Babi su oteli penzijsku karticu, ostavljali je bez hrane i hleba, davali joj 2.000 – 3.000 dinara od cele penzije. Baba nije htela da joj da karticu od penzije i penziju jer ona potroši sve to na izlazak, u suprotnom kad nece da joj da baba penziju ona je prebije, pa je isti taj otac i sestra vode u urgentni i kažu da je baba pala i sama se povredila – kaže Snežin komšija za Pink.rs iz sela i dodaje:

Kada nema novac sve živo prodaje iz kuće, do te mere da je tati uzela televizor koji mu dala na poklon, koji je prodala za 4.000 dinara jer su joj hitno pare bile potrebne. Švalerisala se sa bivšim zetom od te male devojčice, to znaju i ptice na grani i ceo komšiluk i on javno svima priča o tome. Zbog tog bivšeg zeta sa kojim je bila u šemi je prijavila sestru rođenu da bi joj namerno uzeli dete. Problematičnom dečku Draganinim je isto pisala i svašta slala. Nagovorila je majku da istera iz kuće njenu rođenu sestru sa malim detetom samo da bi mogla je*ače da dovodi kad dođe za vikend u Smederevo da bi imala gde da prespava. Pitajte je ko sad babu čuva dok je ona tu, koga je zadužila da čuva babu, baba joj trpi kao ker svakog dana gladna, nema ko ni cašu vode da joj da, a baba ima visok pritisak i šećer i nema ni lekove, a ni šta da jede. Mi iz komšiluka se sažalimo, pa joj donesemo nešto da bi mogla da preživi. A taj isti tata i ta sestra dolaze kradom s vremena na vreme da joj donesu hranu… Par puta smo zvali hitnu jer nije bilo nikog kod babe, danima je sama i u zdravstveno lošem stanju je. Ovo će svako iz sela Velika Krsna potvrditi – poručuje komšija i dodaje:

Foto: Pritnscreen Youtube

Kakav crni restoran oni drže sve vreme stoji natpis da je lokal u pripremi. Kad su uveče otvorili da rade na crno uradili su to zbog inspekcije. To nije njhov lokal. Vlasnik lokala može da potvrdi da li su mu prodavali stvari ili ostali dužni kirije, svašta se priča… Priča se i da su držali piceriju na crno sve vreme bez prijavljivanja firme. Pitajte je gde joj je kabriolet što joj je Dario prodao da bi vratio njegove dugove, jer su hteli uterivači u Dunav da ga bace – završava komšija Sneže Jovičić.

BONUS VIDEO:

(Hypetv.rs/Alo.rs)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner