Background adbanner
Background adbanner

Isplivale EKSPLICITNE fotografije starlete! Potpuno gola Šavija slala fotke dečku! (FOTO)

Objavio: RHT
04/10/2021 8:45 AM

VRELA Nataša izgubila telefon, a eksplicitne fotke iz njega našle put do nas. Tokom veze starleta je svom partneru slala erotske slike, a prepiske nije brisala. Plašila se da ne procure u javnost, što se upravo i desilo.

Nataša Šavija-Foto:Printscreen / Alo

Nataša Šavija (33) intrigira javnost otkako se pojavila na javnoj sceni. Njeno ime neretko se dovodilo u vezu sa raznim moćnicima, sportistima, političarima, a ona nikada dosad ništa od toga nije demantovala, naprotiv. Isticala je da je loši komentari, kao ni optužbe da se bavi najstarijim zanatom ne dotiču, te da ona uživa u životu u kojem račune polaže samo sebi. Međutim, čini se da baš i nije tako.

U redakciju Alo! u toku jučerašnjeg dana sa nepoznate imejl adrese je stigao eksplicitni sadržaj iz mobilnog telefona bivše rijaliti zvezde. Za njega Šavijina najbolja prijateljica tvrdi da je ukraden pre desetak dana, te da je slučaj prijavljen nadležnim organima.

Nataša Šavija-Foto:Printscreen / Alo

– Pre oko dve nedelje u noćnom izlasku Nataša je izgubila telefon. Svuda ga je tražila, vratila se u lokal u kojem smo sedele i pitala konobare, zvala taksi udruženje kako bi proverila da joj nije ispao tokom vožnje, ali uzalud. Kada je shvatila da joj nema telefona, uspaničila se jer je znala da ima gole fotografije koje neko može da vidi i iskoristi – ispričala je za Alo! bliska starletina drugarica, i dodala:

– Pitala sam je zašto ima takve slike u telefonu, a ona mi je objasnila da ih je slala bivšem dečku tokom veze – rekla je ona.

Kada smo pozvali vlasnicu silikonskih implantata i gole cicamace sa fotografija i upitali je za komentar, nije bila naročito raspoložena da o ovome govori.

Nataša Šavija-Foto:Printscreen / Alo

– Bilo je pitanje dana kada ćete me nazvati ovim povodom – rekla je nimalo iznenađena Šavija za Alo! i dodala:

– Šta da vam kažem?! Nervirala sam se, isplakala se, a slučaj sam prijavila policiji. Važno mi je da znam da me bivši nije prodao, već da sam samoj sebi napakostila – rekla je zgodna Novosađanka i za kraj kroz smeh prokomentarisala:

– U moju korist jedino ide činjenica da sam na fotografijama super ispala.

Izvor: Alo

Hype televizija je dostupna na kanalu broj 146 za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, i na kanalu broj 46 za korisnike Supernove, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

PRATITE NAS

FACEBOOK

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x