Background adbanner
Background adbanner

ISKLESALA TRBUŠNJAKE! Kaća je sredila telo za medalju! (VIDEO)

Objavio: RHT
18/04/2021 1:00 PM

Može se reći da je Živkovićeva uveliko spremna za sve nastupe, čim se situacija sa pandmijom okonča.

Katarina Živković-Foto:Printscreen

Popularna pevačica Katarina Živković slobodno vreme koje joj je “pružila” pandemija jer ne nastupa, redovno provodi u teretani, a njen trud se i isplatio čemu svedoče fotografije i snimci na društvenim mrežama.

Kaća je na svom Instagram profilu objavila video na kojem igra uz zvuke pesme legendarnog Šon Pola i numere Get bizi, a u prvom planu je bio njen savršeni stomak.

Pevačica je prethodnih nekoliko dana jasno stavila svojim koleginicama do znanja da može da ponese titulu jedne od najboljih guza na estradi, a sada im je zadala još jedan domaći zadatak.

Naime, Kaća je pokazala isklesane trbušnjake na kojima mnoge žene mogu da joj pozavide, s obzirom na to da se svaki mišić ocrtava, kao i da nema trunku sala.

Može se reći da je Živkovićeva uveliko spremna za sve nastupe, čim se situacija sa pandmijom okonča.

Snimak kako Kaća đuska u teretani pogledajte u video-prilogu:

Telegraf

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.

U TRENDU

CRNA HRONIKA

HOROSKOP

PRATITE NAS

FACEBOOK

Facebook Posts

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x