Background adbanner
calendar

Nedelja 21. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“PRIJOVIĆKA ME JAVNO ISPLJUVALA, A IŠLE SMO ZAJEDNO U CRKVU” Aleksandra Mladenović o koleginici! ACA LUKAS NAPRAVIO SPEKTAKL U SARAJEVU! Ekskluzivni snimci sa lica mesta! (VIDEO) “Isak Šabanović je bio NASILAN PREMA MENI! To mi je ostavilo veliku TRAUMU! Razočarana sam u muški rod” Aleksandra Mladenović ŠOKIRALA naciju priznanjem! UHAPŠEN OSUMNJIČENI ZA POMAGANJE UBICE IZ ALBANIJE FATONA! Ovo su detalji! Ivana Boom POKAZALA PRSTEN! Pevačica ZAGREJALA MAŠTU SVIMA, sada je jasno (FOTO) SUTRA JE OGNJEVITI SVETAC! Smatra se da mladenci treba da se VENČAJU na Svetog Prokopija! “NIJE SVE NA PRODAJU! Nadam se da i dalje misliš tako!” Vesna Rivas se javno obratila svom “rijaliti sinu” Gasttozzu (FOTO) “Dolazio je u MANASTIR zbog TEŠKIH ŽIVOTNIH SITUACIJA!” Vernici o Milanu Stankoviću: Bio je ovde i zbog MAME! PAKLENO I U AVGUSTU?! Ipak nas velike VRUĆINE očekuju i u nastavku LETA! ANĐELO RANKOVIĆ KUPIO STAN u BEOGRADU: “Ko želi da čestita, nek čestita!” Pokazao KUTAK u novoj nekretnini! (FOTO) EKSKLUZIVNO OTVARANJE “DI HOUSE” centra za masažu! HYPETV NA LICU MESTA: Mnoge poznate ličnosti su večeras podržale otvaranje svojim prisustvom KOLIKO TRUDNICE SMEJU DA JEDU ČOKOLADU?! Kod ovog moraju da vode računa POPLAVA U OBRENOVCU! Ljudi jedva hodaju kroz vodu, NEVREME donelo KOLAPS! (VIDEO) “NAŠ ROD I DALJE RAĐA JUNAKE, A NE KUKAVICE” Govor sveštenika na sahrani Nikole Krsmanovića rasplakao sve ANELI UGLEDALA ĆERKU POSLE DESET MESECI! Preslatka devojčica uzvikivala: “MAMA, NEMOJ DA IDEŠ NIGDE!” PRVO OGLAŠAVANJE MAJKE DARKA LAZIĆA posle ŠOK PRIČA O NEVERSTVU NJENOG DEČKA: “Ona bi volela da je tako!”

“Isak Šabanović je bio NASILAN PREMA MENI! To mi je ostavilo veliku TRAUMU! Razočarana sam u muški rod” Aleksandra Mladenović ŠOKIRALA naciju priznanjem!

Objavio: RHT
21/07/2024 12:09 AM

“Isak Šabanović je bio NASILAN PREMA MENI!”

Aleksandra Mladenović gostovala je u emisiji “Pretres” Stefana Usiljanina i ispričala životnu priču.

"Isak Šabanović je bio NASILAN PREMA MENI!"

Foto Hypetv

Pevačica nije krila da je imala uspone i padove, a njen ljubavni život prepun je skandala.

Bila je u vezi i sa kolegom Isakom Šabanovićem, koji je, kako je otkrila, bio nasilan prema njoj.

Ona je prvo ispričala da li je finansijski pomagala Isaku.

“Ne. Pomagala sam mu, tipa kupim poklon. Izdržavala ga nisam, ali sam izdržavala jednog bivšeg momka iz Sarajeva.”, rekla je Aleksandra.

Foto: Hype

Kada kažeš Isak Šabanović u meni ne probudiš ništa, to je ravna linija. Ja ne želim da pričam loše o bivšim momcima. Imali smo momente kad je bilo lepo, ali ja nemam lepo mišljenje o njemu. Mnogo devojaka nemaju lepo mišljenje...”, šokirala je pevačica.

LEPO SE PREDSTAVLJA, SAMO MEDIJSKI

On se lepo predstavlja samo medijski, ali nije iskren, jako je neisrken. Jedino što ću ti reći je da je nasilan. On je jedini muškarac od koga sam ja doživela nasilje. I psihičko i fizičko. Iz svoje nemoći je gledao da… Prošlo je mnogo vremena od toga, ne želim da se više o tome priča i piše. Ostavila sam to iza sebe. To je veliku traumu ostavilo na mene. Toliku da ja ne verujem muškarcima, da sam postala hladna da se ne upuštam u vezu dok nekoga dobro ne testiram. Ko ima strpljenja ima, ko nema, neka ide“, ispričala je Mladenovićeva.

Foto Hypetv

“Zbog njega sam razočarana u muški rod. Nisam htela da ga prijavim policiji niti da uradim nešto loše. Zato što znam da se i on mučio, ko sam ja da mu sad kvarim karijeru. Okej, samo nestani iz mog života“, kaže Aleksandra.

Na direktno pitanje voditelja kada je bio nasilan prema njoj, ona je odgovorila:

“Isak Šabanović je bio NASILAN PREMA MENI!”

Kad sam dobila šamar, šamarčinu u Beču. Svađali smo se, bio je ljubomoran. Vređao me je sve vreme, pto sam kupovala torbe… Kaže da on to meni ne može da priušti, ja sam rekla da ne može meni muškarac da finansira, ja ću samu sebe. Posle šamara sam plakala, htela sam da zovem njegove, svoje roditelje”,ispričala je hrabra Aleksandra.

Foto Hype

“Ja sam se smirila, sišla sam dole ispred hotela. Vratila sam se po stvari, on se uavionu ponašao kada se ništa nije desilo da drugi ne bi videli. Posle toga sam ga ostavila. Pisale su mi devojke da je nasilan, ali ja nisam verovala dok se nisam sama uverila u to”, zaključila je ona u emisiji Pretres.

Šta je još rekla u emisiji, pogledajte u nastavku.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner