Background adbanner
calendar

Sreda 6. Decembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
TRIO FANTASTIKO: “SVOG MUŽA DELIM SA DEČKOM” Bizarna trojka šokirala svet NEĆE JOJ BITI DOBRO KAD SAZNA: Sanjin Horvat se vraća u “Elitu”, a za Kačavendu je spremio SPECIJALNO IZNENAĐENJE! ANITA NAPUŠTA RIJALITI: Matora joj saopštila šta je čeka napolju, Stanojlovićeva SPREMILA PAKLENI PLAN KRV JOJ JE LILA IZ OČIJU ZBOG OVE GREŠKE (VIDEO) Sada je sve JASNO! Isplivao snimak iz njihovog doma: EVO KAKO SE FILIP CAR PONAŠA PREMA O TRUDNOJ ALEKSANDRI! VIŠE NIJE MOGLA DA IZDRŽI: Matora je ZBOG OVOGA NAPUSTILA Belu kuću! Anita u AGONIJI Fanovi zabrinuti! “Ne liči na sebe” a bila je NAJLEPŠE LICE HOLIVUDA! (VIDEO) SALE TROPIKO ŠOKIRAO PRIZNANJEM: “Ja se tek sad palim!” OPTUŽEN ZA SE*SUALNO ZLOSTAVLJANJE DECE! Glumac iz serije “Igra Prestola” saslušan u Los Anđelesu Jelena Karleuša uputila saučešće porodici ubijene Vanje: “GLASAM ZA UVOĐENJE SMRTNE KAZNE!” Ovaj muški atribut privlači sve žene: Kao magnet je! Mirka Vasiljević: “Žene sportista moraju da trpe njihov stil života – nije im lako!” (VIDEO) PEVAČICA ŠOKIRALA POTEZOM: Prošetala ulicama u pidžami i papučama – “Kao beskućnik sam” KALIOPI PODELILA INTIMNA SEĆANJA: Prvi put na radiju je bio čaroban trenutak koji i dalje nosim sa sobom! BILA JE MILJENICA U “OPERACIJI TRIJUMF” Mesec dana bila zaglavljena na kruzeru, doživela porodičnu tragediju, a evo kako danas izgleda i čime se bavi Barbara Bobak otkrila jezive detalje sa nastupa: “VRTEO JE PIŠTOLJEM ISPRED MENE!”

IRFAN MENSUR POTRESNIM REČIMA O LAUŠU: “Nedostajaće mi naši razgovori…” (VIDEO)

Objavio: RHT
20/11/2023 11:49 AM

Komemoracija Žarku Lauševiću u JDP-u zakazana je danas za 11 časova, i započeta je minutom ćutanja

Foto: Hypetv

Prisutnima se prva obratila upravnica Jugoslovenskog dramskog pozorišta, Tamara Vučković Manojlović.

Nakon nje, prisutnima su se obratili i Irfan Mensur i Svetlana Bojković, koja se obratila video porukom.

Irfan je se potresnim rečima govorio o Lauševiću i tom prilikom zamolio porodicu da ne plaču.

– Anita, draga deco, dragi prijatelji, ljutiće se Žarko… svi su već sve rekli i napisali i meni nije ostalo ništa, meni su ostala samo sećanja. A da bih se prisetio ja napravio puškice, znate ono kad na času nešto ne znaš ili hoćeš da se setiš, ili na snimanju ne znaš tekst, pa napraviš puškice – ja napisao sve na ruci, šta će meni nedostajati. Nedostajaće mi naši razgovori dok je on bio u Njujoruku, nedostajaće mi tekstovi koje mi je slao , još nedospisanih knjiga, sa pitanjem: “Šta misliš?”, nedostajaće mi preporuke knjiga koje treba da pročitam i koje mi je on kupovao…. govorio je Irfan.

Svetlana Bojković je takođe poslala veoma emotivnu poruku:

– Svi smo ga voleli, cenili.. a onda je došla opaka bolest koja ga je odnela. Šta reći… Dragi Žarko, duboko smo pogođeni tvojim odlaskom, i ispraćamo te tužni, jer imaom i bolno saznanje o tvom pokušaju iskupljenja koje si činio godinama i godinama.. Ispraćamo te sa tugom i velikom ljubavlju za tebe – govorila je Svetlana.

Ispraćaj i kremacija biće obavljeni na Novom groblju u Beogradu, sa početkom u 14 časova.

Podsetimo, Žarko Laušević je preminuo 15. novembra u 64. godinim, posle, kako je navela porodica, kraće i teške bolesti.

(Hypetv.rs)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner