Background adbanner
calendar

Četvrtak 29. Feburar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
SKANDAL NEVIĐENIH RAZMERA! Rasta uzeo ćerku, Ana mu preti hapšenjem! FRKA ZA STARATELJSTVO! Ivan Marinković uzima sina Željka?! U Nišu vanredno stanje, Kulići na mukama! Janjuš i Aneli u akciji! Posle svađe je slađe! Zatresli jorgan planinu! (FOTO) PRVE ZADUŠNICE U 2024.! Evo šta treba obavezno da uradite tog dana! Marko Bulat PROGOVORIO O PRVOJ ŽENI! “Mislim da sam bio kratak i jasan!” Pevaču zasmetalo pitanje! “ANĐELO JE ZALJUBLJEN U MATORU!” Šokantne tvrdnje iz spoljnog sveta, PROCURILA NJEGOVA MRAČNA TAJNA! MARIJI KULIĆ UGROŽENO ZDRAVLJE! Rezultati nisu dobri, evo šta je dovelo do pogoršanja! “NUDILI SU MI TROJKU!” Marko Bulat šokirao priznanjem! “Nisam ja drvoseča!” “NORA DOZIVA TATU SVAKI DAN!” Srcecepajući detalji! Asmin nema pojma: “Pita za njega, nedostaje joj!” DEVICA VOLI ŠOK IZNENAĐENJA, VAGA LEP VEŠ, LAV JE BOG S*KSA, A EVO KAKO DA DOVEDETE DO LUDILA U KREVETU SVAKI HOROSKOPSKI ZNAK SKANDALČINA! Lepi Mića uhvaćen “U ZANOSU” sa mlađom učesnicom? Fotka šokirala javnost! Evo šta rade krišom! ŠOK FOTKA STANIJE DOBROJEVIĆ! Evo kako je izgledala PRE OPERACIJA i šta je sve promenila, niko je ne bi prepoznao! SUBOTIĆKA OŠTRO O RIJALITIJU! Okrenula novi list: Tamo je najveći šljam, ja tamo nisam pripadala! ANELI URLA NA JANJUŠA! Nasrnula na njega, pljušte psovke i uvrede, obezbeđenje u pripravnosti! Mama Džehva OPLELA! ,,Anđelo ne može da preboli Teodorin uspeh!“ ANELI VIDELA ASMINOV INTIMNI SNIMAK! Jedna stvar ju je ODALA, izlanula se i priznala šok detalje!

INDY O RASTANKU: “KATASTROFALNO SMO SE RAZIŠLI!” Istina: “SMETALO MU JE ŠTO ĆU DA PEVAM ZA NOVU GODINU!” 

Objavio: RHT
10/12/2023 3:06 PM

Pevačica Indira Aradinović poznatija kao Indy, bila je gost na Hype televiziji u emisiji “Pretres” autora I voditelja Stefana Usiljanina.  

Foto: Hypetv

Pevačica je u emisiji otkrila i tačan detalj odlaska njenog bivšeg supruga od nje.  

Kako I sama kaže on je otišao, pa je objasnila I nakakav način.  

Foto: Hypetv

“Kako je on otišao iz tvog braka, kako ste se razišli?” -pitao je voditelj 

“Katastrofalno, prvo ja ne znam razlog, ja I dan danas ne znam zašto smo se mi razveli. On je meni istrabunjao neke razloge koji su toliko glupi I toliko ne dovoljni za razvod da ja kad sam čula njegovo izlaganje sam rekla oćeš da jedeš ima neki podvarak spremila sam, jesi gladan, oćeš da spavamo večera, oćeš da prošetamo, čisto da ga ohladim malo da vidi da je prenaglio sa nekim svojim izjavama što ću ja da pevam za Novu Godinu. Smetalo mu je što ću ja da pevam za Novu Godinu, ja nisam htela da sedim za Novu Godinu u Kopenhagenu, da sedimo I blejimo, nego sam htela da budem od koristi”. -izjavila je Indy na Hype televiziji 

(Hypetv.rs)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner