Background adbanner
calendar

Petak 30. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
INDI EKSKLUZIVNO ZA HYPE TELEVIZIJU! Progovorila o UDAJI, Zoranu Marjanoviću, Editi, a onda istakla: “Milica Pavlović i Prijovićka nemaju energiju” OVO SU SAVETI KAKO DA PREŽIVITE “POMRAČENJE CRNOG LABUDA” Tog dana dolazi karma po svoje, jednu stvar IZBEGAVAJTE “DEŠAVA SE DA MISLIM DA NEMA IZLAZA” Mirka Vasiljević ne može više da ćuti o braku sa Vujadinom: “Kao robot sam…” SIN JE KRITIKUJE ZBOG ODEVANJA! Indira Radić priznala čega ju je sramota, a onda otkrila da se čula sa Alenom Islamovićem! “BREGO, SAD JE IPAK KASNO” ŠOK PRIZNANJE GORANA! Godinama je bio zaljubljen u ovu pevačicu, nećete verovati o kome je reč ALEKSANDRA NIKOLIĆ POKAZALA NOVOG DEČKA! Rijaliti učesnica ponovo zaljubljena (FOTO) TUGA! ČUVENA ODBOJKAŠICA PRONAĐENA MRTVA U SVOM STANU! OVAJ ZNAK ČEKA PAKAO U SEPTEMBRU! Budite spremni na sve! VRELO! SVI GLEDAJU U BRESKVICU ANE KORAĆ! Nastala opšta pometnja (FOTO) SVE OČI UPRTE U NJU! KATARINA GRUJIĆ NE SKIDA OSMEH SA LICA! Pevačica blista (FOTO) VESELJE U DOMU MARIJE! Voditeljka ima veliki razlog za slavlje “IMA MNOGO SKOTOVA NA OVOJ SCENI” Milena Ceranić brutalno o estradi, pevačica priznala ko ju je spasio! “RIJALITI TERA DA GLEDAMO SVET DRUGIM OČIMA” Sofija Gačić ekskluzivno za Hype televiziju o “Imanju”: TO ĆE BITI PRAVO OSVEŽENJE! ANELI SVE ŠOKIRALA TRANSFORMACIJOM, EVO ŠTA JE ODLUČILA! Nova promena sve šokirala (FOTO) NAKON RASKIDA SA MAJOM, STANISLAV SE OGLASIO! Sada je jasno kako se teši! ŠOK! (FOTO) OBRAĆANJE VUČIĆA I MAKRONA: Izjave za medije (FOTO/UŽIVO)

INDI EKSKLUZIVNO ZA HYPE TELEVIZIJU! Progovorila o UDAJI, Zoranu Marjanoviću, Editi, a onda istakla: “Milica Pavlović i Prijovićka nemaju energiju”

Objavio: RHT
29/08/2024 11:58 PM

Indi ekskluzivno za Hype televiziju

Photo: Hype TV

Pevačica Indira Aradinović, poznatija kao Indi, ekskluzivno za Hype televiziju sumirala je sva aktuelna dešavanja iz svog života, komentarisala kolege sa estrade i otvoreno progovorila o svojoj sestri Editi.

-Pa uglavnom svake nedelje po neka novina, što je dobro. To je onako super i onako kako sam očekivala ovo leto – istakla je pevačica na samom početku.

Ona je dodala da joj je ovo leto bolje krenulo nego što je bilo do sada, te da je bila vrlo ažurna što se tiče nastupa.

“Povredila sam Editu”

Pevačice i sestre Indira i Edita Aradinović nedavno su se našle u fokusu zbog snimka koji prikazuje njihovu tuču koja se bila odvila nasred ulice, ispred zgrade u kojoj živi i njihova majka, a sada je pevačica progovorila o odnosu sa sestrom.

-Jaoj, iskrena da budem, kao i uvek, do neke granice koje ne ugrožavaju mene i nju. Definitivno sam ja napravila prvi rez u njenom detinjstvu. Moja negacija je bila tu kada sam odlazila od kuće i kada sam pravila svoju putanju da budem neko i nešto u karijernom smislu, zaboravljajući da radim na sebi kao na toj nekom psihološkom radu iznutra. Meni je jako žao što sam ja nju u tom trenutku jako povredila kao sestru. Što sam se je napustila pod znacima navoda, otišla da živim nekim svojim životom od kuće – dodala je Indi, pa nastavila:

Foto: Printscreen Ilustracija/indy_ara_indira/editaradinovic

-Ona je ostala sa majkom. Od tada kreće njena borba sa samom sobom kao adolescent, razvijanje bez sestre, a gleda kako joj sestra napreduje. Kako sestra ima hitove, kako sestra živi nekim sjajnim, glamuroznim životom, a to nije sve tako kao što je izgledalo. Nije znala neku moju unutrašnju borbu, neke privatne borbe. Ja nadam da je ona meni da je ona meni taj deo života oprostila jer bez oprosta ne možemo dalje – navela je pevačica.

Indi o tuči sa Editom

-Taj incident nije bio potreban ni meni ni njoj u našim godinama i jako je to emotivno posle ostavilo traga, uticalo je na mene i na nju, ali opet je možda donelo nešto dobro, sada ne znam šta. Vreme će pokazati.

Photo: M.M./ Antonio Ahel/ATAImages/Ilustracija

O ljubavi sa Zoranom Marjanovićem

Pevačica Indi Aradinović poslednjih nekoliko dana u centru je medijskog interesovanja, nakon što se saznalo za njenu emotivnu vezu sa Zoranom Marjanovićem. Tim povodom, ona se sada za Hype televiziju dotakla ljubavne romanse sa njim:

-On je obeležio moju ličnu kartu “Bato bre” i život. On je tu i mi se podržavamo. Zoki isto ima jednu veliku dušu, veliku emociju kada je u pitanju njegov život i nešto što je doneo u moj život. U pravo vreme se pojavio kada verovatno i ja treba da napravim neki korak veći posle dužeg vremena – dodala je pevačica i istakla da ne razmišlja o udaji:

-Ne, ja nisam neko ko žuri za tim. Stvarno nemam vremena za to jer mi je krenuo posao, a udaja mi ne garantuje neku sreću sa nekim s kim živiš i deliš prostor i život.

“Ne znam kako je uspela Milica Pavlović”

-Ona nikada nije bila moja šoljica čaja, totalno jedna hladna energija, za mene neubedljiva. Ja opet kažem, neverovatno kako je ta devojka napravila uspeh, ja se bar pitam. Da li ta neka njena upornost, ali definitivno nikada ne bih otišla na njen koncert – dodala je Aradinovićeva.

“Prijovićka nema energiju”

-Prijovićka je isto okej, lepo peva, ali mi nema neku energiju sada ubedljivu. Okej, lepo peva, dobar, odličan vokal, ali mene nije ubedila da je to sto posto.

Indi Aradinović ekskluzivno za Hype televiziju

Ceo intervju pogledajte u prilogu ispod:

Hypetv.rs/E.B.

ČITAJTE NAS I NA HYPETV KANALIMA WHATSAPPVIBER I TELEGRAM.

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner