Background adbanner
calendar

Petak 19. April, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“POČIVAJ U MIRU” Snajka Đokovića se oprostila od preminule voditeljke, uputila potresnu poruku: “Jako me je rastužila vest” RADA RADENOVIĆ VAN SEBE ZBOG SMRTI BOJANE JANKOVIĆ: Potpuno slomljena i kroz suze izustila samo ovo OGLASILA SE PORODICA BOJANE JANKOVIĆ: Mole samo za jedno, TRAGEDIJA! BLIZNAKINJE BOJANA I IVANA su bile popularne srpske voditeljke, a zatim su se iznenada povukle sa malih ekrana! Evo ko je voditeljka čije beživotno telo je pronađeno u stanu Oglasio se bivši muž Bojane Janković (46), član “Beogradskog sindikata”, nakon tragične vesti da je preminula TUŽILAŠTVO NAREDILO OBDUKCIJU TELA BOJANE JANKOVIĆ: Evo da li ima tragova nasilja PREMINULA VODITELJKA BILA U BRAKU SA ČLANOM IZ “BEOGRADSKOG SINDIKATA” Imali su dvoje dece, nakon toga ušao u vezu sa Milenom Radulović! “GLEDALA SAM U ČOVEKA KOJI MI JE UB*O DETE I NISAM IZDRŽALA” Majka Noe prvi put oči u oči sa ub*com UMRLA SRPSKA VODITELJKA! Bojana Janković pronađena mrtva u stanu u Beogradu, proslavila se u kultnoj emisiji! “ANĐELA I ZVEZDAN ĆE SE POMIRITI, ULAZE U RIJALITI! Ana Ćurčić nije mogla više da ćuti: “Aleksandra i Filip neće opstati” POSTAJE MAMA?! PREDSEDNIK GOST NACIONALNOG DNEVNIKA: “Neće biti lako, videćemo ko je prijatelj Srbije i međunarodnog prava” “TO NISU ŽRTVE! TO SU K*RVE I KLOŠARI!” Asmin Durdžić ZAGRMEO “FUKARE! Sve su to ista g*vna!” “KOD MENE SU PRONAŠLI 2,5gr OPIJATA, A U GARAŽI 50gr!” Ispovest Baneta Vidakovića: “Supruga je imala razloga da ode od mene” MAJA I MIONA TUČA?! Za sve je kriv Stanislav Krofak, voditelj ga potpuno RASKRINKAO, nastao haos u rijalitiju! LOŠE VESTI ZA ŠA IZ PORODIČNOG DOMA: Otkriveno šta se dešava sa njegovim ocem, potresne reči! MIRZA SELIMOVIĆ: U inat drugima sam uspeo! Razočarali su me pojedinci.

NOVA TRAUMA U RIBNIKARU! Roditelji u strahu! I ostale škole pod prismotrom!

Objavio: RHT
24/02/2024 10:00 AM

Incident u Ribnikaru!

Školski policajac OŠ “Vladislav Ribnikar” pronašao je nož u rancu jednog od učenika, incident u Ribnikaru!

foto: srbija danas/printscreen

U petak u školi Vladislav Ribnikar desio se incident. Kada je školski policajac kod dečaka koji je osmi razred našao nož. Policajac je slučaj prijavio MUPU-u, koji su odmah izašli na lice mesta i odveli dečaka u policijsku stanicu. Na lice mesta stigla je i ministarka prosvete Slavica Đukić Dejanović.

Juče su se ispred škole brzo našli i roditelji dece, koji su brzinski odlazili sa lica mesta. Kao da su želeli da što pre pobegu. Sećajući se prošlogodišnjeg masakra, kada je devetoro dece izgubilo život. Roditelji su po malo bili izbezumljeni, jer nisu znali tačno o čemu je reč. Svakako nije mala stvar, da se za manje od godinu dana desi drugi incident u istoj školi.

Nastava u školi automacki je bila prekinuta.

– Nož jeste pronađen kod jednog od učenika škole, đaka osmog razreda, ali nije došlo ni do kakvog incidenta. Nož je oduzet detetu, a deca su puštena kući. Deca su dovoljno istraumirana i ovo im je dodatno teško. Mi kao roditelji se naravno brinemo. Moramo da budemo sigurni da je školsko okruženje za našu decu bezbedno – kaže jedan od roditelja.

U izjavi novinarima posle posete školi, ministarka je rekla. Da je očekivano da su posle ove informacije učenici “Ribnikara” i njihovi roditelji dodatno uznemireni. S obzirom na tragični događaj koji se desio 3. maja prošle godine.

Preduzete su sve potrebne procedure kako bi učenici bili bezbedni i kako se ništa ne bi dogodilo. Svi smo mi ovde sa posebnim emocijama ispred škole “Vladislav Ribnikar”. Nadležni ispituju sve detalje događaja i javnost će o svemu biti obaveštena – rekla je ministarka.

Danas prolaznici gledaju, dok roditelji očekuju zvanično saopštenje o dečaku i nožu!

Hypetv.rs/J.V.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner