Background adbanner
Background adbanner

,,IMAO SAM HILJADU EVRA DNEVNO U RIJALITIJU”: Kristijan Golubović u emisiji ,,Pretres” iskren do srži! (VIDEO)

Objavio: RHT
05/07/2022 11:25 AM

IOn je hrabar, neustrašiv i brutalan. Dečko sa asfalta, Kristijan Golubović bio je gost ovonedeljnog izdanja emisije ,,Pretres”, autora i voditelja Stefana Usiljanina, koja se emituje subotom od 22h na Hype televiziji.

Osim aktulenih tema poput odnosa sa bivšom suprugom, borbom za život sadašnje devojke Kristine Spalević nakon gubitka bebe u šestoj nedelji trudnoće, Kristijan je otvoreno govorio i o učešću u rijalitiju “Zadruga”, u kom je, kako je naveo, zarađivao 1000 evra dnevno.

,,Kristina Spalević, buduća Golubović- požurili smo da se se svima pohvalimo. Najbliži pored nas su bili kao da smo javili da je neko umro, takvu atmosferu smo imali, da su nas svi maleri poterali. U roku od 10 dana ona je prokrvarila” priča Kristijan i priseća se njene borbe za život zbog loše dijagnoze, kako navodi, nakon koje je Kristina završila na operacionom stolu i izgubila bebu.

Da podsetimo, Kristijan Golubović 1987. počinio je prvo krinvično delo. Sa Danijelom ima sina Lazara. Inače, 2010. godine uhapšen je sa majkom Milankom i četiri člana kriminalne grupe.

Koje sve detalje je Kristijan otkrio o sebi, pogledajte u emisiji “Pretres”:

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.

U TRENDU

NOVO

HOROSKOP

PRATITE NAS

FACEBOOK

Facebook Posts

2 hours ago

Hype TV
,,Presudno da uđem u rijaliti je što sam dobila poziv direktno sa vrha, nisam mogla da kažem ,,ne" i ukažem nepoštovanje"#zadruga #SandraRešić ... See MoreSee Less
View on Facebook
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x