Background adbanner
calendar

Sreda 17. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
PROCURIO SNIMAK RAZGOVORA Trampa i Kenedija nakon atentata, ovo nikako NIJE SMELO da dospe u javnost? (VIDEO) NAGRABUSIO! Pevač imao udes, polomio ključnu kost, a sve krio od javnosti punih godinu dana! UČESNIK IMANJA HITNO HOSPITALIZOVAN! Ima OZBILJNE POVREDE, oglasio se iz bolnice! (FOTO) PREDSEDNIK VLADE SRBIJE Vučević: Vlada sutra o hitnoj nabavci opreme za klimatizaciju u GAK Narodni Front DEJAN DRAGOJEVIĆ POSETIO RADOVE NA IMANJU! “Zapljunuo se”, a u HIT VIDEU pogledajte kako (FOTO/VIDEO) DOKLE MOŽEMO DA IZDRŽIMO OVOLIKE TEMPERATURE?! Meteorolog detaljno opisao situaciju! “BOJANA ME OSTAVILA NA SPAVANJU I POBEGLA!” Anđela Šparavalo iznela sav prljav veš: DOŽIVELA SAM NERVNI SLOM, LUPALA GLAVOM O ZID! TUGA! Umrla EVA! Glumica nas napustila u 82. godini PROMENIO PLOČU! Taki ljut i besan na ćerku, nakon saznanja da nije prekinula vezu sa Krofakom! Do juče je podržavao, a sada više neće da čuje za nju HYPE PAPARAZZO: DRAMA ISPRED ZGRADE! Ivana Boom Nikolić raskinula sa dečkom? On besan urlao na telefon (VIDEO) RADOVI NA IMANJU U PUNOM JEKU! Mnogo radnika čini da doživite SEOSKU BAJKU U POSEBNOM RIJALITI PROGRAMU! (FOTO, VIDEO) KAKO VODITI BRIGU O KUĆNIM LJUBIMCIMA TOKOM TOPLOTNOG TALASA? Da li ste znali da su ptice i ribice kritična kategorija “UZEO SAM NEKE ILEGALNE PEČURKE!” Gastoz ZAPREPASTIO detaljima hapšenja i trilera na Tajlandu: U zatvoru sam imao mušku Miljanu Kulić! DANAS SLAVIMO Svetog Andreja Kritskog! Bio je omiljen u narodu, a svojim molitvama činio je čuda ODLUČAN! Srbija ostala bez kapitena?! Dušan Tadić odlučio da završi reprezentativnu karijeru?! U Bajinoj Bašti počela 30. Drinska regata! Koncerti, filmovi, predstave, bazar, pripremanje riblje čorbe i najveći spust Drinom

“IMAO NALOG DA DOVEZE PACIJENTA IZ BEOGRADA!” Novi detalji hapšenja vozača saniteta iz Raške kome je nađeno 3 kg droge

Objavio: RHT
14/09/2023 9:55 AM

Vozač saniteta Hitne pomoći S. P. iz Raške uhapšen je sinoć u spektakularnoj akciji policije nakon što ga je presrela na magistralnom putu Novi Pazar – Raška gde mu je nakon detaljnog pretresa vozila pronađeno tri kilograma marihuane.

Foto: youtube printscreen

Naime, sanintet se kretao iz pravca Raške na Novom Pazaru, a policija ga je presrela u blizini novopazarskog naselja Šestovo. Tada su mu pripadnici MUP pronašli 3 velike kese u kojoj je bilo po kilogram droge.

Direktor Doma zdravlja Raška Milisav Galjak kaže za Kurir da poznaje radnika koji je uhapšen, ali da nije moga ni da nasluti da bi on uradio tako nešto.

– Uhapšeni radnik S. P. je od 28. decembra 2020. godine došao kod nas u Dom zdravlja Raška i to kao zaposleni na projektu koji imamo izđemu optine Raška i naše ustanove. Naime, taj projekat se zove “Podizanje kvaliteta zdravstvene zaštite na teritoriji opštine Raška 2 faza” – rekao je direktor ove ustanove i objasnio da opština finansira ovaj projekat jer oni kao Dom zdravlja nemaju dovoljno sredstava, pa im preko tog projekta dolaze ljude koji su im preko potrebni u boljem radu.

– Radnik S. P. je kod nas kao vozač Hitne pomoći radio na ugovor i to na određeno vreme. Ono što bi mogao da dodam da mi kao ustanova nikada nismo imali problema s njim jer je svoje zadatke izvršavao na vreme i bio je ljubazan i pomagao je pacijentima. Takođe, smatram da državni organi treba da kazne svakoga ko je počinio neko krivično delo bez obzira na kojoj je funkciji ili radnom mestu. Mi stojimo policiji i tužilaštvu na raspolaganju za sve informacije koje bi pomogle istrazi.

Kako je dalje naveo naš sagovornik, uhapšeni radnik S. P. je tokom jučerašnjeg dana bio na poslu.

– S. P. je juče sa nalogom otišao za Beograd gde je trebalo da doveze pacijenta i stigao je pred Dom zdravlja oko 18 sati. Sanitet je i dalje na parkingu u krugu ustanove bio u 19 sati, prema rečima šefa voznog parka – kaže direktor Galjak i dodaje:

– S. P. je pozvao šefa voznog parka u 19.09 sati kako bi mu saopštio da treba da vozi pacijenta za Beograd i da za to poseduje nalog. Nakon toga, on je opet pozvao nadređenog šefa u 20.52 sata i rekao mu da će sa njim poći i rođak, tačnije pratnja tog pacijanta kog je trebalo da transportuje za Rašku. Od tada se uhapšeni radnik nije javljao.

Foto: Printscreen

Naš sagovornik navodi da će istraga utvrditi da li je vozač Hitne pomoći Raška bio s nekim u vozilu, kada i kako je stavljena droga u sanitet.

– Ono što bi napomenuo jeste i to da vozači saniteta duže to vozilo i oni brinu o njemu, naime, oni podnose izveštaje koliko kilometara su prošli, koliko goriva je potrošeno i svako je zadužen za svoje vozilo – rekao je direktor Doma zdravlja Raška.

Pa da podsetimo, policijaci iz Novog Pazara navodno su dobili dojavu da se u sanitetu nalazi droga, pa su organizovali akciju i vozilo je presretnuto na putu. Dojava se ispostavila kao tačna pa je vozač Hitne pomoći preveden, a kola Hitne pomoći policijaci su odvezli do stanice u Pazaru.

hypetv.rs / kurir.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner