Background adbanner
Background adbanner

“IMAM VREMENA SAMO ZA ČUPANJE OBRVA”: Miloš Biković priznao da je doneo čudnu odluku!

Objavio: RHT
23/06/2022 9:21 PM

Miloš Biković ne prestaje da bude jedno od najpopularnijih kako malih, tako i velikih ekrana, a glumac je sada progovorio o tome da li ima planove za odmor ovog leta, i koliko je zapravo zauzet snimanjem:

Instagram

“Imam vremena za tuširanje i čupanje obrva. Jako malo vremena, kada se zgužvaju obaveze u jedan nepregledni haos, uzmem 15 dana odmora, počeo sam da ga planiram sada kao poseban projekat. Nadam se da će biti vremena za odmor i ovog leta” – rekao je Miloš za medije.

Biković se osvrnuo i na projkete koje već izvesno vreme snima u Moskvi.

“Juče sam došao iz Moskve, tamo snimam jedan film, to je prvi film u istoriji čovečanstva koji je snimljen u kosmosu. Nisam bio u kosmosu, ali sam bio u centru za pripremu kosmonauta, to je impresivno zaista. Iskustva koja ne mogu da se porede ni sa čim. Bio sam u centrifugi koja daje 4G, hteo sam da me vuku do 6G, ali nisu dali jer moram da rade skener glave. Plašio sam se šta ću tamo da nađu, odnosno da neće naći ništa, pa sam odustao od skenera” – rekao je Biković.

Izvor: Pink

Hype televizija je dostupna na kanalu broj 146 za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, i na kanalu broj 46 za korisnike Supernove, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

U TRENDU

NOVO

HOROSKOP

PRATITE NAS

FACEBOOK

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x