Background adbanner
Background adbanner

,,IMAM CELULIT, NE MOGU DA GA SE OTARASIM” Aleksandra Prijović otkrila šta joj to Filip zamera

Objavio: RHT
26/09/2022 8:25 PM

Pevačica Aleksandra Prijović ne krije da uvek vodi računa o svom telu, a otkriva i da je sada zadovoljna svojom linijom.

Foto: ATA Images

Aleksandra Prijović je danas priznala da ima celulit koji joj smeta i kojeg teško može da se reši.

– Imam i ja celulit, čak me i Filip opomene da imam malo. Trudim se da rešim i taj problem. Sad sam mršava i to je jedina stvar koja mi smeta na telu – rekla je ona.

Pročitajte još

Aleksandra Prijović kaže da je među prvima probala Brenine nove čarape “Lady B”, koje sakrivaju celulit, ožiljke i vene.

Cela porodica Živojinović bili su uključeni u projekat, a da su bliski i otvoreni jedni prema drugima, pokazali su snajka i svekrva. Naime, Lepa Brena je prekinula intervju Prijovićki i zamolila je da se skloni na drugo mesto jer je stajala u delu gde je namešteno za fotografisanje.

BONUS VIDEO:

Izvor: Blic

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.

U TRENDU

CRNA HRONIKA

HOROSKOP

PRATITE NAS

FACEBOOK

Facebook Posts

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x