Background adbanner
Background adbanner

IMALA SAM ODNOS SA NASTAVNIKOM MATEMATIKE: Neke poznate ličnosti su završili samo osnovnu školu, a neki od njih imaju i dve fakultetske diplome!

Objavio: RHT
16/06/2022 9:00 AM

Ove poznate ličnosti imaju samo osnovno obrazovanje, ali neki od njim imaju i dve fakultetske diplome

PROMO

One su popularne, atraktivne i zajedno imaju milione pratilaca na društvenim mrežama i bezbroj fanova. Ali, obrazovanje je diskutabilno.

Jedna od najpopularnijih pevačica danas svakako je Aleksandra Prijović. Ona broji uspehe u poslu, a kada biste pogledali njenu školsku knjižicu, ne biste mogli da nađete ocene iz sva četiri razreda srednje škole.

Foto: Printscreen/Instagam

– Osnovnu školu sam završila u Belom Manastiru i bila sam odličan đak. Onda sam upisala Drugu srednju školu i završila redovno tri razreda, ali četvrti nisam. Prosto, život me je odveo na drugu stranu. Kada ti se desi nešto o čemu si oduvek maštao, kao ja o pevanju, onda zanemariš sve ostalo. Konkretno, ja sam školu – rekla je pevačica i dodala:

 Dosta sam putovala zbog takmičenja za Beograd i nastavu sam ostavila po strani. Ne mogu da kažem da me nije sramota što nisam završila četvrti razred. Kajem se i svakako želim da završim školu – izjavila je jednom prilikom Aleksandra Prijović, koja je završila samo tri razreda srednje.

Pored Prije, samo osnovno obrazovanje su stekli: Ljuba Aličić, Era Ojdanić, Zorica Marković, Zlata Petrović. Na ovom spisku je i Hasan Dudić, a dugo se pričalo i da Dara Bubamara nema srednje obrazovanje, prenosi “Mondo”.

Foto:Printscreen/Instagram

Edita Aradinović ima samo osam razreda osnovne škole. Ona se ispisala iz Srednje tehničke škole za dizajn kože, koji je vremenom prestao da je zanima.

Vesna Zmijanac takođe je jedna od onih koja ima završenu samo osnovnu školu, ali je zato prvi intimni odnos imala sa profesorom matematike.

– Prvi se**ualni odnos imala sam sa svojim nastavnikom matematike, svojom tajnom ljubavlju. Iako sam bila maloletna, izgledala sam starije za svoje godine. Šminka i garderoba doprinele su da se moje već oformljeno telo još bolje istakne. Razlika u godinama nije mi predstavljala smetnju. Imponovalo mi je to što mi jedan odrastao muškarac sa autoritetom nastavnika poklanja pažnju i posvećuje vreme. Vodili smo ljubav pored Ibra, kod korzoa – rekla je pevačica jednom prilikom, koja možda nema diplomu srednje, ali je završila kurs daktilografije.

Foto:Printscreen

Naravno, nisu svi neobrazovani.

Tu su oni sa diplomom srednje škole: Svetlana Ceca Ražnatović je po zanimanju poljoprivredni tehničar, Buba Miranović je babica, Indira Radić medicinska sestra, a Halid Muslimović je metalo-strugar.

Vera Matović završila je učiteljsku, a Mira Škorić srednju trgovačku, dok je Seka Aleksić frizerka po zanimanju.

Foto izvor: Printscreen Facebook/svetlanacecaraznatovic

A ovo su najškolovaniji pevači na estradi, mogu se pohvaliti fakultetskim diplomama:

Neda Ukraden ima dve diplome, završila je Pravni i Filološki fakultet, Zdravko Čolić je diplomirani ekonomista, Dragoljub Đuričić i Žika Milenković završili su Akademiju likovnih umetnosti, Suzana Mančić ima diplomu Pravnog fakulteta, kao i Nada Obrić.

Izvor: alo

Hype televizija je dostupna na kanalu broj 146 za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, i na kanalu broj 46 za korisnike Supernove, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

U TRENDU

NOVO

HOROSKOP

PRATITE NAS

FACEBOOK

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x