Background adbanner
Background adbanner

,,IMA LI ONA RODITELJE?” Čim je izašla iz rijalitija pohvalila se novim grudima, loši komentari ne prestaju!

Objavio: RHT
04/08/2022 9:30 PM
Bivša, a po svemu sudeći i buduća zadrugarka Milica Veselinović (18) odlučila je da stavi silikone u grudi.

Međutim, mnogi se pitaju da li je pametno da sa jedva 18 godina, kada joj se telo u potpunosti nije razvilo, stavlja silikone tako mlada.

Milica se odmah svojim novim grudima pohvalila na društvenoj mreži Instagram, dok su na Tviteru već počeli da se nižu negativni komentari povodom plastične operacije koju je zadrugarka uradila.

Foto: Instagram

“Bruka i sramota”, “Je l’ ima ona roditelje da je posavetuju da ovo ne treba da radi?”, “Izgleda da je današnjih devojkama bitan samo fizički izgled, a inteligencija ne”, glasili su samo neki od komentara tviteraša.

Izvor: blic.rs

BONUS VIDEO:

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.

U TRENDU

NOVO

HOROSKOP

PRATITE NAS

FACEBOOK

Facebook Posts

4 hours ago

Hype TV
,,Presudno da uđem u rijaliti je što sam dobila poziv direktno sa vrha, nisam mogla da kažem ,,ne" i ukažem nepoštovanje"#zadruga #SandraRešić ... See MoreSee Less
View on Facebook
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x