Background adbanner
Background adbanner

IMA LI KRAJA BLAMIRANJU?! Nixa Zizu obmanuo javnost: Išao na tretman produžavanja nogu, a slagao da je imao tešku saobraćajku?!

Objavio: RHT
05/04/2021 8:00 AM

Jutjuber ne prestaje da šokira svojim izjavama i postupcima, te izaziva podsmeh i gnev javnosti

Verzija priče koja kruži internetom je ta da je Nixa zapravo išao na tretman podužavanja nogu i zbog toga lažirao saobraćajku

Nikola Jovanović, poznatiji kao Nixa Zizu, zvezda je Jutjuba 2016. godine doživeo je saobraćajnu nesreću i tada je govorio da se od nje teško oporavlja. Nixa je govorio o paklu kroz koji je prolazio navodeći prognoze lekara koje nisu bile optimistične. Međutim, sada se pojavila informacija da je cela ta priča, navodno, Jovanovićeva izmišljotina.

Nikola Jovanović-Nixa ZiZu-Foto:Printscreen Instagram

Naime, verzija priče koja kruži internetom je ta da je Nixa zapravo išao na tretman povećanja visine na jednu kliniku u Jermeniji, te da je zato dugo bio na oporavku.

Poznati domaći Jutjuber u 2016. godini doživeo je tešku saobraćajnu nesreću nakon koje se, kako je tvrdio tada, oporavljao teško. Njega i još nekoliko ljudi udarila je motornim vozilom nepoznata osoba pored puta. On je na svojim jutjub kanalima postavljao video snimke gde je pokazivao kako se non-stop borio za normalan život.

Hype televizija je dostupna na kanalu broj 146 za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, i na kanalu broj 46 za korisnike Supernove, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

PRATITE NAS

FACEBOOK

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x