Background adbanner
calendar

Petak 19. April, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“POČIVAJ U MIRU” Snajka Đokovića se oprostila od preminule voditeljke, uputila potresnu poruku: “Jako me je rastužila vest” RADA RADENOVIĆ VAN SEBE ZBOG SMRTI BOJANE JANKOVIĆ: Potpuno slomljena i kroz suze izustila samo ovo OGLASILA SE PORODICA BOJANE JANKOVIĆ: Mole samo za jedno, TRAGEDIJA! BLIZNAKINJE BOJANA I IVANA su bile popularne srpske voditeljke, a zatim su se iznenada povukle sa malih ekrana! Evo ko je voditeljka čije beživotno telo je pronađeno u stanu Oglasio se bivši muž Bojane Janković (46), član “Beogradskog sindikata”, nakon tragične vesti da je preminula TUŽILAŠTVO NAREDILO OBDUKCIJU TELA BOJANE JANKOVIĆ: Evo da li ima tragova nasilja PREMINULA VODITELJKA BILA U BRAKU SA ČLANOM IZ “BEOGRADSKOG SINDIKATA” Imali su dvoje dece, nakon toga ušao u vezu sa Milenom Radulović! “GLEDALA SAM U ČOVEKA KOJI MI JE UB*O DETE I NISAM IZDRŽALA” Majka Noe prvi put oči u oči sa ub*com UMRLA SRPSKA VODITELJKA! Bojana Janković pronađena mrtva u stanu u Beogradu, proslavila se u kultnoj emisiji! “ANĐELA I ZVEZDAN ĆE SE POMIRITI, ULAZE U RIJALITI! Ana Ćurčić nije mogla više da ćuti: “Aleksandra i Filip neće opstati” POSTAJE MAMA?! PREDSEDNIK GOST NACIONALNOG DNEVNIKA: “Neće biti lako, videćemo ko je prijatelj Srbije i međunarodnog prava” “TO NISU ŽRTVE! TO SU K*RVE I KLOŠARI!” Asmin Durdžić ZAGRMEO “FUKARE! Sve su to ista g*vna!” “KOD MENE SU PRONAŠLI 2,5gr OPIJATA, A U GARAŽI 50gr!” Ispovest Baneta Vidakovića: “Supruga je imala razloga da ode od mene” MAJA I MIONA TUČA?! Za sve je kriv Stanislav Krofak, voditelj ga potpuno RASKRINKAO, nastao haos u rijalitiju! LOŠE VESTI ZA ŠA IZ PORODIČNOG DOMA: Otkriveno šta se dešava sa njegovim ocem, potresne reči! MIRZA SELIMOVIĆ: U inat drugima sam uspeo! Razočarali su me pojedinci.

“IDEMO NA IZBORE AKO U NAREDNIH 10 DANA NE DOĐE DO DOGOVORA” Aleksandar Šapić o formiranju vlasti

Objavio: RHT
19/02/2024 10:57 AM

idemo na izbore


Ispred Gradske skupštine Aleksandar Šapić je govorio o formiranju vlasti u Beogradu.

Idemo na izbore ako

FOTO Alo/Alo IDEMO NA IZBORE AKO


Kako je naveo, SNS je podigao lestvicu i insistira na potpunom legitimitetu. Ukoliko ga ne bude bilo, kaže, Beograd će ići na nove izbore.

Šapić je istakao da će se ova odluka znati u narednih desetak dana.

– Ukoliko za desetak dana ne dođe do jedinstvenog stava na izbornoj listi “Alaksandar Jerković- Mi glas iz naroda” idemo na na nove izbore. – istakao je Šapić.

Potom se osvrnuo i na izjave Branimira Nestorovića, kao i na ponašanje opozicije.

– Nestorović nam je tada dao jednu etiketu ljudi koji nešto muljaju, varaju, i pokušavaju da urade nešto. Na način koji je suprotan moralu, i zato smo se odlučili da moralnu lestvicu legimiteta podignemo. Podsetiću vas da oni koji nas danas najviše optužuju za nemoral su upravo oni koji ne bi postojali na političkoj sceni da nije bilo nemorala. Takođe, 2007. godine im nije bilo nemoralno da sa strankom koju su 2004. skinuli sa vlasti i borili se protiv njih, da se sa njima udruže kako bi dobili gradonačelnika Koštunicu, rekao je on i dodao:

– “I oni nama morališu, jer su oni jedini istinit pravi moralni sud.”

Planiraju se veliki radovi u Beogradu do 2027. godine

“Stvarno želimo da zbog Ekspa 2027 promenimo Beograd više nego poslednjih 10 godina. I zato smo se odlučili da ukoliko ovih 10 dana ne dođe do nekih ujedinjenja da će se ići na izbore zbog svega šta smo pripremili. Najverovatnije ćemo se naći u istoj situaciji 2 ili 3 meseca nakon izbora. Ali tu odgovornost će podneti oni koji ne shvataju važnost ovog trenutka”, istakao je on.

“Godina 2027. će biti godina kada će se uveliko videti rezultati, kada će se uveliko uvesti prva linija metroa, kada će biti završena autobuska stanica, dva mosta, železnička pruga od aerodroma do centra Beograda! Nama treba srpska vlast, a ne kvazijugoslovenska! Prošle izbore su detaljno pratile komšije iz Hrvatske, BiH, Crne Gore, i to vam pokazuje da se ovde ne radi o tome da li je neko vama simpatičan ili ne, već da li če ovde bu Beogradu biti uprava koja će nas vratiti 20, 30 godina unazad”.

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima.

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV.

Hypetv/Alo!/M.A.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner