Background adbanner
calendar

Četvrtak 9. Feburar, 2023

I ONA SE OGLASILA POVODOM AFERE KOJA TRESE SRBIJU I NAŠE FUDBALERE: OTKRILA JE SVE!

Objavio: RHT
01/12/2022 4:01 PM

Bivša žena Vuka Moba, novinarka Olivera Konatar, na svom nalogu otkrila je šta se zapravo dešava u aferi fudbalske reprezentacije, oštrim jezikom, po kojem je i poznata, a pecnula je i neke žene fudbalera, kao i ženu iz kataloga.

Foto: Screenshot Youtube

Evo šta je Olja sve napisala u objavama na Instagramu, prenosimo u celosti:

“Izuzetno mi je žao kada žene, posebno majke, prolaze kroz mučne seks afere. Sa druge strane, imam poseban nagon za povraćanjem dok gledam kako im najveću podršku pružaju osobe koje su te afere i započele. JEDINA SIGURNA INFORMACIJA JESTE DA VAM JE JAVNA SEKS AFERA ZANIMLJIVA I BLISKA ZBOG TEŠENJA DA I BOGATI PLAČU ILI JAŠU KOGA NE TREBA.
Ovde se radi o činjenici da nismo u osnovoj školi, a ni na portalu tračara.com.

Ne postoji nijedan dokaz o aferi o kojoj danima pišete i pričate. Ruke su vam previše prljave da biste upirali prstom u drugog skriveni iza lažnih profila, lažnih prepiski i lažnih informacija.

Poseban pozdrav za ženu iz kataloga koja je bar 20 puta smeštala ovakve afere ženama fudbalera, a takodje i ženi fudbalera koja je uspela da zataška da je aktuelana afera zapravo njena. Uvek se setim jednog našeg sportiste koji nije želeo da plati 20.000 evra toj ženi iz kataloga ni pod pretnjom da će javnost da sazna ko mu je ljubavnica. Javnost je saznala, on se razveo, ali se do kraja držao prve rečenice koju joj je uputio.
“Udri. Draže mi je da se razvedem i ostavim dva miliona evra ženi nego da tebi raskokanoj dam tu siću”, navela je u svojoj objavi.

Foto: Screenshot Instagram


Hm, na koga li je mislila sve, ostaje da saznamo?

Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner