Background adbanner
calendar

Ponedeljak 30. Feburar, 2023

I DALJE NA POTERNICI: Još uvek u bekstvu!

Objavio: RHT
24/01/2023 11:15 AM

Jetimir Gočaj (24), samozvani planinarski vodič iz sela Vusanje podno Prokletija, nadomak Gusinja, koji je osumnjičen za ubistvo Ivane Krivokapić (26) iz Lovćenca, krajam decembra u Beogradu, napustio je Crnu Goru, zvanično je potvrđeno iz više izvora, i to najmanje četiri ili pet dana pre nego što je, 18. januara, NCB Interpol Beograd za njim raspisao međunarodnu poternicu.

Foto: Pink.rs

Istražitelji sumnjaju da je baš on usmrtio Ivanu gušenjem 23. decembra 2022, u toku noći između 00.37 i 5.30 ujutru, u njenom iznajmljenom stanu u naselju Mirijevo.

Foto: Screenshot Youtube

– Službenici Uprave policije su, po međunarodnoj poternici, pokušali da lociraju i privedu Gočaja, ali ovog državljanina Crne Gore nisu našli na prijavljenim lokacijama.

hypetv.rs / Alo.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner