Background adbanner
calendar

Četvrtak 9. Feburar, 2023

I BIVŠE ŽENE NAVIJAJU ZA BIVŠE MUŽEVE!

Objavio: RHT
28/11/2022 9:00 PM

Iako su supruge fudbalera najvatreniji navijači, provuče se tu i po koja bivša kao verni fan.

Foto: Printscreen Instagram

Tako je Andjela Manitašević, sada već udato Branković podržala svog bivšeg partnera i oca svog starijeg deteta, Luku Jovića i to u društvu svog sadašnjeg supruga i svoje dece.

Foto: Printscreen Instagram

Na taj način je Andjela Pokazala da kod nje ne postoji trunka ljubomore i sujete i da je otvorena da svi jednog dana postanu srećna porodica, ipak David ima ima braće i sestru i sa očeve i majčine strane.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner