Background adbanner
calendar

Petak 9. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Pevačicu dečko UHVATIO ZA ZADNJICU! Uživaju na BAZENU! Ljudi mu govore: “Blago tebi, brate, ČUVAJ JE KAO OČI” (FOTO) Retrogradni Merkur nas urniše do 30. avgusta! A onda sledi veliki preokret u vašim životima “Misle da sam PROPAO, a ja živim u CENTRU i VOZIM NAJBOLJA KOLA!” Pljugica POBESNEO?! Evo kako je reagovao na pitanje o DESINGERICI (VIDEO) SREBRO SIJA KAO ZLATO! Aleksandra Perišić osvojila medalju na OI! Oglasio se Vučić i uputio joj OVE REČI! Vučić o AVIONSKOJ NESREĆI U BRAZILU: “Sa TUGOM sam primio VEST…” JOVANA MISICA I BOGDAN SREJOVIĆ OTKRILI POL BEBE! Dugo su čuvali i krili od javnosti, a sada je otkriveno JELA DNEVNO TRI JAJA, pa sve IZNENADILA! ORGANIZAM ŽENE je reagovao ovako! “KRENULA JE DA ZOVE HITNU POMOĆ” Ša priredio Mioni nasred ulice šokantnu situaciju, Jovanovićeva drhtala, prisutni u neverici NIKAD VIĐENO! Bojana Pavlović dozvolila bliznakinjama da je NAŠMINKAJU U EMISIJI! Ekskluzivno gostovanje u emisiji “ShowBLIZ” NE ŽELI NI DA JE DODIRNE! Isplivala prava slika odnosa Kejt Midlton i princa Vilijama, pred svima ga ODUVALA! “Dolazi do MIMOILAŽENJA!” Kako je Dijana Đoković pričala o SNAJI Jeleni! Priznala: “Novak je POBIO MOJE MIŠLJENJE i…” “PUN MI JE INBOKS ŽENSKIH POLNIH ORGANA” Bojana Pavlović nakon raskida sa Anđelom Šparavalo na mukama! (VIDEO) “SADA TRAŽIM NORMALNU ŽENU” Haris Džinović BRUTALNO nakon razvoda, ne može više da ćuti, potkačio i Melinu “MAJKA JE ČESTO MENJALA MUŠKARCE!” Nikad iskrenija ispovest Bojane Pavlović “Kada me je ukrala iz doma, plakala sam da me vrati tamo” Završena PRVA UTAKMICA NA NOVOM STADIONU U ZAJEČARU! Evo kako je sve proteklo! (FOTO) Vučić ODUŠEVLJEN: “Ovo će biti NAJDUŽI TUNEL u celoj Srbiji!” (FOTO)

“Od izjava ljubavi sam bežala” SUZANA PETRIČEVIĆ:”Emotivno sam bila sakata!”

Objavio: RHT
09/08/2024 7:00 PM

“Od izjava ljubavi sam bežala”

Foto: Hypetv

Glumica Suzana Petričević gošća je ovonedeljnog izdanja emisije “Chit Chat sa Nemanjom” koja se emituje na programu Hype televizije, nedelja 11.08.2024. godine u 16.00 časova. Kako i sama kaže “teška” je za gostovanja jer smatra da ne treba zauzimati medijski prostor ukoliko nemate šta novo da ponudite.

“Ma ne treba mi previše medijskog pojavljivanja, šta će mi. Ima me dovoljno kada nešto uradim. Ja sam ona “stara škola” kada je bilo sramota da se ti negde pojavljuješ ili slikaš ako nemaš delo koje teba da najaviš. Šta ćeš ti tu, trošiš drugom vazduh i prostor. Smatram da me je bilo dovoljno”

LAVOVSKA BORBA

Suzana je neko ko nikada ne skida osmeh sa lica, pa čak i kada je najteže. Takvih trenutaka je bilo mnogo u njenom životu, i za svaki se borila, hrabro i muški:

“Ja sam takva po prirodi, plačem tek kada se neke strašne stvari završe, a do tada se borim lavovski. Govorim iz svog iskustva, meni smeh pomaže. Ja sam i kao dete bila često bolesna, primala sam terapije, fizičke aktivnosti su za mene bile misaona imenica. Prvi kolut napred sam uradila na fakultetu, uz pomoć Buleta Goncića i Zorana Cvijanovića. I da jesam se kroz sve borila “muški” jer to je u našoj profesiji važno za opstanak” završava Suzana

Na pitanje da li joj je kao majci bilo teško da sama podiže i odgaja dete Suzana odgovara:

“Ma ja sam sve napustila tada sam igrala u Narodnom pozorištu. Platica je bila mala ali ja sam imala svoj stančić, i samo sam išla da čuvam i odgajam svoje dete. Ah, pa vi nemate vremena da razmišljate da li je teško, znate obaveze vas obuzmu i ne razmišljate o tome da ste samohrani roditelj”

“Od izjava ljubavi sam bežala”

A kada je ljubav u pitanju, da li je dovoljno bilo u životu Suzane Petričević. I koliko je uspevala da ljudima oko nje iskazuje ljubav da prima istu, i da je podeli:

” Jako sam dugo vežbala to, da ispoljim emociju, ali to ne zaista da osećam, nego da iskažem jer je to u našoj porodici bilo zabranjeno. Kao to se podrazumeva, naravno da te mama i tata vole, jer to je u suprotnom značilo da stavljaš nekoga na preispitivanje. To se podrazumevalo da si voljen, ali to ne znači da ljubavi nije bilo, zato sam kasnije od izjava ljubavi bežala” završava Suzana.

CELU EMISIJU PREMIJERNO POGLEDAJTE U NEDELJU U 16.00 ČASOVA SAMO NA HYPE TELEVIZIJI.

BONUS VIDEO:

(Hypetv/NK)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner