Background adbanner
calendar

Petak 19. April, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“POČIVAJ U MIRU” Snajka Đokovića se oprostila od preminule voditeljke, uputila potresnu poruku: “Jako me je rastužila vest” RADA RADENOVIĆ VAN SEBE ZBOG SMRTI BOJANE JANKOVIĆ: Potpuno slomljena i kroz suze izustila samo ovo OGLASILA SE PORODICA BOJANE JANKOVIĆ: Mole samo za jedno, TRAGEDIJA! BLIZNAKINJE BOJANA I IVANA su bile popularne srpske voditeljke, a zatim su se iznenada povukle sa malih ekrana! Evo ko je voditeljka čije beživotno telo je pronađeno u stanu Oglasio se bivši muž Bojane Janković (46), član “Beogradskog sindikata”, nakon tragične vesti da je preminula TUŽILAŠTVO NAREDILO OBDUKCIJU TELA BOJANE JANKOVIĆ: Evo da li ima tragova nasilja PREMINULA VODITELJKA BILA U BRAKU SA ČLANOM IZ “BEOGRADSKOG SINDIKATA” Imali su dvoje dece, nakon toga ušao u vezu sa Milenom Radulović! “GLEDALA SAM U ČOVEKA KOJI MI JE UB*O DETE I NISAM IZDRŽALA” Majka Noe prvi put oči u oči sa ub*com UMRLA SRPSKA VODITELJKA! Bojana Janković pronađena mrtva u stanu u Beogradu, proslavila se u kultnoj emisiji! “ANĐELA I ZVEZDAN ĆE SE POMIRITI, ULAZE U RIJALITI! Ana Ćurčić nije mogla više da ćuti: “Aleksandra i Filip neće opstati” POSTAJE MAMA?! PREDSEDNIK GOST NACIONALNOG DNEVNIKA: “Neće biti lako, videćemo ko je prijatelj Srbije i međunarodnog prava” “TO NISU ŽRTVE! TO SU K*RVE I KLOŠARI!” Asmin Durdžić ZAGRMEO “FUKARE! Sve su to ista g*vna!” “KOD MENE SU PRONAŠLI 2,5gr OPIJATA, A U GARAŽI 50gr!” Ispovest Baneta Vidakovića: “Supruga je imala razloga da ode od mene” MAJA I MIONA TUČA?! Za sve je kriv Stanislav Krofak, voditelj ga potpuno RASKRINKAO, nastao haos u rijalitiju! LOŠE VESTI ZA ŠA IZ PORODIČNOG DOMA: Otkriveno šta se dešava sa njegovim ocem, potresne reči! MIRZA SELIMOVIĆ: U inat drugima sam uspeo! Razočarali su me pojedinci.

HYPE TV PROGRAM ZA NEDELJU 25. FEBRUAR! Očekuju vas čak tri premijerne emisije!

Objavio: RHT
25/02/2024 9:00 AM

Hype tv program za nedelju 25. februar!

Hypetv program
Foto: Hype ilustracija

U nedelju 25. februara vas očekuje bogat program, a pored filmova i serija na koje ste navikli očekuju vas čak tri premijere.

Hypetv program za nedelju 25. februar!

12:00   EMISIJA:  MALE STVARI

13:00   FILM: PRIKO SINJEG MORA

15:00   EMISIJA: BRANDS&TRENDS

16:00   EMISIJA: CHIT CHAT

17:00   ABS SHOW

18:00   TECH LIFESTYLE

19:00   FILM: DNEVNIK MAŠINOVOĐE

21:00   EMISIJA: SKAPIRAJ TARU – PREGLED NEDELJE

23:30   FILM: SVETI GEORGIJE UBIVA AŽDAHU

U nedelju 25. februara vas očekuju čak tri premijerne emisije. Od 12 časova emisija Snežane Dakić “Male stvari”. Koja je tema bila, kako su reagovali gosti. Ko od poznatih ličnosti je bio gost saznaćete od 12 časova.

Druga premijerna emisija je autorke Marije Lakić “Brands & Trends”. Aktuelna pitanja, zanimljivi gosti i teme koje uvek zanimaju mlade koji prate trendove. Šta su poznati pričali, do kojih zaključaka su došli saznaćete u emisjiji “Brends & Trends” u nedelju 25. februara od 15 časova.

Treća premijera je emisija “Chit Chat sa Nemanjom”, autora i voditelja Nemanje Kovačevića. On je ugostio Kseniju Knežević. A šta je pevačica sve pričala, koga je pohvalila a koga možda zakačila. Sve odgovore na vaša pitanja daće vam upravo Ksenija Knežević u nedelju 25. februara od 16 časova.

Hype tv program za nedelju 25. februar!

Hypetv.rs/J.V.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner