Background adbanner
calendar

Petak 13. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ZATVORILA VRATA PINKU NAKON 17 godina! I ova voditeljka je POTPISALA OTKAZ pa prešla na drugu televiziju “MOJI RODITELJI SU GLUMCI!” Popovska u CarCastu sa Vanom nije zaobišla ni svoje “kulinarsko umeće”: “Relji poslužim JELO, a onda…” “NE MORAJU SVI DA BUDU “MASNOKOSI” I NE TREBA MI BOTOKS” Saša Mirković se oglasio pa zapalio mreže objavom KARDIOLOG UPOZORAVA! Evo kada aspirin može da poveća rizik umesto da pomaže SPREMITE LOVU: Stiže novi iPhone 16! Evo koliko će koštati u Srbiji JOCA STEFANOVIĆ STAJE NA LUDI KAMEN SA PEVAČICOM?! Spakovali kofere i otputovali, a evo šta ih je odalo! (FOTO) “POZVAO ME JE ALEKSANDRIN DEČKO” Filip Car otkrio ko je dečko Nikolićeve i izneo sve detalje: “To je jedan…” “Sviđa mi se Anđela” Stanislav BACIO OKO NA HELGU! Kako li će Maja Marinković REAGOVATI: “Ili moja ili NIČIJA!” SLEDE NAM PLJUSKOVI! RHMZ se hitno oglasio, evo koji delovi Srbije su prvi na udaru ŠOK ISTINA O BRAKU KEJT I VILIJAMA! Bivši zaposleni raskrinkao zašto ju je princ zapravo oženio NA MILJANU KULIĆ JE BAČENA CRNA MAGIJA? “Marija, NAĐI JOJ SPAS, to je jače od nje” “PUPČANA VRPCA MI JE BILA OBMOTANA OKO GLAVE! OČNI NERVI SU POPUSTILI” Mara Carica otkrila da ima STRABIZAM OD CIFRE SE VRTI U GLAVI! Sat koji nosi Jelena Đoković košta pravo bogatstvo, a evo kako izgleda! (FOTO) Elena Karaman se pojavila na POSLEDNJOJ REVIJI MAJKE VERICE RAKOČEVIĆ sa SINOVIMA! (FOTO) “VIŠE VOLIM DEVOJKE SA PRIRODNIM GUZAMA, MAJA MARINKOVIĆ MI JE FUJ URADILA ZADNJICU!” Mara Carica o plastičnim operacijama “OTAC MI JE UMRO NA RUKAMA, MAJKA JE PRODAVALA GARDEROBU” Jeziva ispovest rijaliti učesnika: “Brat je…:”

NADA MACURA: “Imam mnogo neprijatelja, ne mogu da mi oproste što se nisam zapustila”

Objavio: RHT
13/09/2024 7:00 PM

NADA MACURA: “Imam mnogo neprijatelja, ne mogu da mi oproste što se nisam zapustila”

Foto: Hypetv

Doktorka i narodna poslanica Nada Macura gost je ovonedeljnog izdanja emisije “Chit Chat sa Nemanjom” koja se emituje na programu Hype televizije, nedelja 15.09.2024 u 16.00 časova.

Nada je otvoreno razgovarala o svom privatnom životu i detaljima za koje malo ko zna:

“Vrlo često mi se desi da budem osporavana, i da moj rad i obrazovanje budu bačeni u zapećak. To me strašno nervira, vrlo često mi zameraju moje godine koje ja nosim sa ponosom. Nikome nisam ništa nažao učinila, nikada podmetala noge, sve što sam radila radila sam ispravno i čistog srca. Često čujem da je mene neko gura, to posebno moram da podvučem da iza mene niko nije stajao sem mene Nade Macure.

“Imam mnogo neprijatelja, ne mogu da mi oproste što se nisam zapustila”

“Jedino što sam imala a to je jako mnogo neprijatelja, i sada ih imam jednostavno ne mogu da mi oproste obrazovanje ili to što se nisam zapustila. Znam da im smetam, ali ja neću da se sklonim.” završava doktorka Macura.

Nada Macura je rođena 1948. godine u Vrdniku, na Fruškoj Gori, gde je odrastala u brižnoj porodici punoj ljubavi.

Nada Macura se svoje biološke majke Ljubice ne seća, zato što je Ljubici malo nakon Nadinog rođenja pronađena tuberkuloza. Zbog čega je ona već nakon Nadinih navršenih godinu dana života većinu svog vremena provodila u raznim sanatorijumima. Da bi na kraju 1952. godine i umrla, kada je Nada imala svega 4 godine. Po njenim rečima, verovatno je smrt njene biološke majke i jedan od glavnih razloga zbog čega se odlučila za medicinu kao svoj poziv.

Ne propustite premijeru emisije “Chit Chat sa Nemanjom” samo na Hype televiziji.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner