Background adbanner
calendar

Subota 28. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
SOFIJA ZATEVA OD TERZE DA OZVANIČE VEZU! Sraman zahtev ljubavnice! On ne odustaje od nje dok ga trudna verenica gleda šta radi! SKANDAL! “NE POSTOJI REČ ZAHVALNOSTI ŠTO SU TAKO BRINULI O MENI DOK SAM SE OPORAVLJAO” Saša Mirković napravio pravo slavlje za svoje saradnike i najbolje doktore oftamologije “Klinike Svjetlost”! (FOTO) KOMŠIJE RAZVEZALE JEZIK O ANI SEVIĆ I NJENOM MUŽU! Bez dlake na jeziku progovorili: “Opasna je! Postigla je šta je htela!” ISPLIVALA ŠOKANTNA PREPISKA IVANA I JELENE! Sada je jasno ko ne priča istinu! Ovaj potez niko nije očekivao! SKANDAL! (VIDEO) PROGRAMSKA ŠEMA HYPE TV ZA NEDELJU, 29. SEPTEMBAR 2024. GODINE! Ne propustite emisiju “Male stvari”! Branislav Lečić EKSKLUZIVNO ZA HYPE TV: “Odustao sam od TUŽBI PROTIV ANĐELE JOVANOVIĆ!” Glumac nam otkriva ZBOG ČEGA je povukao ovakav POTEZ! TERZA U PANICI ZBOG EKSPLICITNIH KLIPOVA SA SOFIJOM! Uneta mu informacija iz spoljnog sveta! Van sebe je od besa! Zna da je ostavljen?! ZORANA SIMEUNOVIĆ POZIRALA SA 30 GODINA STARIJIM MUŽEM I ĆERKOM! Emotivna fotografija usijala društvene mreže, pohvale se samo nižu! (FOTO) “Toma Zdravković je VOZIO BEZ DOZVOLE! Kad ga je POLICJAC UHVATIO…” NEVEROVATNA PRIČA iz života pevača VRELE FOTKE SANDRE AFRIKE UGLEDALE SVETLOST DANA! Pevačica, kao od majke rođena na krevetu, jedva pokrila intimu! SKANDAL! (FOTO) BIVŠI RIJALITI IGRAČ ZAVRŠIO U BOLNICI! Mora na hitnu operaciju, ovo su svi detalji! (FOTO) TANJA SAVIĆ ISKRENO O TRUDNOĆI: “Ne bi bilo fer da mu to uskratim i da mu ne rodim dete” POTRESNA SUDBINA UČESNICE RIJALITIJA: “Lekari su me OTPISALI, a OČEVA PORODICA JE POKUŠALA DA ME U*IJE! Marija: “Bila sam KLINIČKI MRTVA!” “VODILI SMO JEDNO DRUGO U PAKAO!” Anita Stanojlović ne prestaje da iznosi u javnost detalje raskida sa Anđelom Rankovićem! ŠOK! (FOTO) Udovica Tome Zdravkovića ekskluzivno za HYPE TV o NEPOZNATIM DETALJIMA ŽIVOTA pevača! Spomenula i NEPRAVDU koju je doživela! “Predaš PAPIRE pa za GODINU DANA dobiješ ODBIJENICU!” David Bilbija u D-castu o SPAJANJU PORODICE: Ja sam AUSTRIJSKI DRŽAVLJANIN, a moja supruga je…” (VIDEO)

HYPE JEZIČARA: Mračna prošlost “RIJALITI ZVEZDE”! Želela po svaku cenu da bude VODITELJKA, zbog prevare je dečko ošišao na ĆELAVO, a sada se UDAJE ZA PAPIRE? (VIDEO)

Objavio: RHT
22/06/2024 4:15 PM

HYPE JEZIČARA OTKRIVA!

Isplivali mračni repovi prošlosti rijaliti učesnice koja je zelela da postane zvezda po svaku cenu! Od nebitne lokalne klaberke, do voditeljke! Nema koga nije prevarila.

Iako ona o sebi govori sve u superlativu i hvali se svojim novcem stečenim uglavnom prevarama, zaboravila je da se svaka istina kad-tad sazna, samo treba pitati KOMŠINICU!

Jezičara

HYPE JEZIČARA OTKRIVA!

Jezičara

Jezičara

HYPE JEZIČARA OTKRIVA!

Rijaliti učesnica je dosađivala ljudima iz produkcije svih poznatih televizija da je prime kako bi postala poznata, dok se na kraju jedan novinar nije sažalio i preporučio je za učešće u rijalitiju.
Prevare joj nisu strane kako u ljubavnim tako i u poslovnim odnosima, a ni krađe… Tuđeg novca, tuđih muškaraca.
Dok je svima govorila da ide u Švajcarsku da radi kao bejbisiterka, njeni dugački nokti su je odali da je ipak imala drugi plan, kako je rekao i njen bivši jednom prilikom.

Od 15. godine vucarala se sa kim god je stigla, a ubrzo je pocela da živi u vanbračnoj zajednici sa jednim imućnim čovekom koji ju je izvukao iz kandži prostitucije, kako priča komšinica.

To nije sve!

Ta veza se nije dopala njenim roditeljima zbog čega je sa njima prekinula svaki kontakt. Šuškalo se da je ona sa njim učestvovala u raznim prevarama I krađama, sve dok njen spasitelj nije završio u zatvoru, a kada je izašao na slobodu, doživeo je saobraćajnu nezgodu i pao u komu.

Kada se oporavio, dobio je dokaze da ga je ucveljena devojka varala sve vreme, dok se on borio za život, pa ju je kaznio I ošišaodo glave. To je bila prava drama! Izbacio ju je golu I bosu napolje. Nakon toga, odlucila je da svoju sreću potraži u Srbiji, gde je započela „karijeru” rijaliti zvezde.

Jezičara

Jezičara

Jezičara

Nakon brojnih prevara I ljubavnih odnosa kojima se ne zna broj, postala je sprdnja muškaraca koji su je samo iskorišćavali zarad popularnosti.

POKRALA TELEVIZIJU!


Kako Hype jezičara saznaje, ona je prevarila jednu televiziju koja je pokrenula postupak protiv nje, šta mislite za šta? Pa naravno, za KRAĐU!

Njena želja za popularnošcu došla joj je glave, pa se zaljubila u jednog dečka koji je radio kao obezbeđenje na popularnom splavu na kojem se opijala I provodila, često dolazeći samo da bi njega videla.

Međutim, on je gledao njena sramotna ponašanja u rijalitijima te ju je gledao kao šemu. Ponašao se prema njoj kao prema lakoj devojci, dok ga je ona pratila u svakom stopu, ali uzalud jer ju je na kraju šutnuo.

Kako je sebi u Srbiji ali i rodnom mestu, potpisala svoju propast, te za nju više ne postoji poslodavac koji bi je zaposlio, odlučila je da se ponovo uda. I to za papire i preseli se na drugi kontinent.

Da vas čujemo “Hype Jezičare” šta mislite o kome je reč?

Hypetv.rs/Jezičara

BONUS VIDEO

ŽELIŠ DA BUDEŠ DEO NAJVEĆEG RIJALITI PROJEKTA “IMANJE”? EVO KAKO MOŽEŠ DA SE PRIJAVIŠ:

Rijaliti Imanje kasting
Rijaliti Imanje kasting

ANKETA:

128
GLASAJTE! KO JE DRUGI VODITELJSKI PAR “IMANJA”?A KO TREĆI?

ANKETA!

GLASAJTE!

IMENA PRVOG VODITELJSKOG PARA SU OBJAVLJENA,

GLASAJTE ŠTA VI MSILITE?

KO JE DRUGI VODITELJSKI PAR,

A KO TREĆI?

Voditelji "Imanja" Foto;Hypetv

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner