Background adbanner
calendar

Utorak 31. Feburar, 2023

Hurricane napali u Roterdamu! Obezbeđenje ih spasilo!

Objavio: RHT
11/05/2021 6:00 PM

Odmah po sletanju na aerodrom u Roterdamu, devojke iz grupe Hurricane napali su fanovi koji su ih vukli za rukave i nogavice. Obezbeđenje je odmah reagovalo i odvojilo nepoznate devojke, među kojima je bio i jedan muškarac.

Zbog atraktivnog izgleda Ksenija, Ivana i Sanja imaju fanove širom sveta, a neki su samo zbog njih došli u Holandiju da isprate takmičenje za pesmu Evrovizije. Zbog korona virusa devojkama je zabranjeno kretanje van hotela, pa čak i izlaz iz sobe, a sve što im je potrebno dobiju samo jednim telefonskim pozivom. Svakodnevno im nakon proba rade i test na koronu, jer su mere bezbednosti na najvišem nivou.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner

Deprecated: stripos(): Passing null to parameter #1 ($haystack) of type string is deprecated in /home/hype/wordpress/wp-includes/functions.wp-scripts.php on line 133