Background adbanner
calendar

Sreda 22. Mart, 2023

HUMANA! KIJA KOCKAR ORGANIZOVALA AUKCIJU!

Objavio: RHT
21/04/2021 10:00 AM

Kija Kockar je jedna od javnih ličnosti koja često učestvuje na humanitarnim aukcijama i često apeluje na druge ljude da pomognu bolesnima. Zato je Kija odlučila da organizuje aukciju i proda nešto od svoje garderobe i obuće onima koji pošalju najviše SMS poruka za devojku koja boluje od cerebralne paralize.

Na tu ideju Kija je došla kada joj je jedan dečko putem Instagrama poslao poruku i pitao gde je kupila majicu sa slike koju je objavila jer se njegovoj devojci dopada. Kako je više nije bilo u prodaju, pevačica je odlučila da mu pokloni ovaj komad garderobe, pod uslovom da za obolelu Natašu Terzin pošalje deset SMS poruka.

Kija Kockar-Foto:Printscreen Instagram

Ona je potom stavila na licitaciju svoju haljinu, a početna cena bila je 12.000 dinara i ponuda je trajala 24 sata. Nakon toga, Kija je objavila na Instagramu da će uskoro da sredi ormar i da će još neke stvari ponuditi kako bi pomogla svojoj sugrađanki.

Kija Kockar-Foto:Printscreen Instagram

– Još malo pa će biti prolećno spremanje odeće koju ne nosim i sigurna sam da ima par komada što će se nekom svideti i uz određeni broj humanitarnih poruka za Natašu Terzin ide vama. Posebno će se svideti onima koji nose broj obuće 37 – napisala je Kija.

Kija Kockar-Foto:Printscreen Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner