Background adbanner
calendar

Sreda 22. Mart, 2023

‘Htela sam da iščupam kosu sa glave’! Anastasija otkrila detalje sa snimanja spota: ‘Izdržala sam do kraja to maltretiranje’!

Objavio: RHT
01/06/2021 1:24 PM

Anastasija Ražnatović nedavno je objavila dve nove pesme koje joj je producirala upravo majka Svetlana Ceca Ražnatović.

Anastasija Ražnatović-Foto:Printscreen Instagram

Mlada pevačica je sada otkrila da joj je majka tokom snimanja davala mnogobrojne savete, te i da ju je više puta vraćala u studio.

– Vrlo dobro znam kako je to kada uđeš u studio i kada te neko konstantno vraća i kaže: “Ovako, ovako, nije dobro, ponovo”. I znam koliko to nervira, nemoj da se istresaš na meni, ja to radim za tvoje dobro – govorila joj je Ceca, priča Anastasija i nastavlja:

– I onda kad smo ušli i kada me je vratila jedno 150 puta, mislim da sam htela da isčupam kosu s glave. Ali sam se setila toga da ne bi trebalo da se nerviram i samo sam popustila i izdržala do kraja to maltretiranje – dodala je Anastasija kroz smeh u emisiji “Nedeljno popodne sa Stevanom”, koja se emituje na najgledanijoj kablovskoj televiziji Hype.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner