Background adbanner
Background adbanner

‘Htela sam da iščupam kosu sa glave’! Anastasija otkrila detalje sa snimanja spota: ‘Izdržala sam do kraja to maltretiranje’!

Objavio: RHT
01/06/2021 1:24 PM

Anastasija Ražnatović nedavno je objavila dve nove pesme koje joj je producirala upravo majka Svetlana Ceca Ražnatović.

Anastasija Ražnatović-Foto:Printscreen Instagram

Mlada pevačica je sada otkrila da joj je majka tokom snimanja davala mnogobrojne savete, te i da ju je više puta vraćala u studio.

– Vrlo dobro znam kako je to kada uđeš u studio i kada te neko konstantno vraća i kaže: “Ovako, ovako, nije dobro, ponovo”. I znam koliko to nervira, nemoj da se istresaš na meni, ja to radim za tvoje dobro – govorila joj je Ceca, priča Anastasija i nastavlja:

– I onda kad smo ušli i kada me je vratila jedno 150 puta, mislim da sam htela da isčupam kosu s glave. Ali sam se setila toga da ne bi trebalo da se nerviram i samo sam popustila i izdržala do kraja to maltretiranje – dodala je Anastasija kroz smeh u emisiji “Nedeljno popodne sa Stevanom”, koja se emituje na najgledanijoj kablovskoj televiziji Hype.

Hype televizija je dostupna na kanalu broj 146 za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, i na kanalu broj 46 za korisnike Supernove, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

PRATITE NAS

FACEBOOK

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x