Background adbanner
calendar

Utorak 3. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“Kako da me voli takva SPODOBA!” Neda Ukraden URNISALA HEJTERKU na mrežama: Rat zbog FOTOŠOPA! “Imaš više INTERVENCIJA NEGO GODINA!” (FOTO) OPLJAČKAN MUZIČAR U NOVOM SADU! Oglasio se i otkrio šta mu je sve nestalo iz automobila ZA SVE LJUBITELJE SERIJE! Na aukciji hiljade predmeta iz “Igre prestola” po ncenama od 500 do 20.000 dolara (FOTO) IVAN MARINKOVIĆ DONEO ŠOK ODLUKU! Odlučio se na veliki korak, pa iznenadio svoje pratioce na društvenim mrežama (FOTO) “Ako vam je MUKA KAD ME GLEDATE…” Nataša Aksentijević napravila CIRKUS na mrežama! Zabranili je, pa ona UDARILA KONTRU (HIT VIDEO) IZMENJENA TRASA NA AUTO-PUTU KOD AERODROMA BEOGRAD! Naoružajte se strpljenjem! Želudac vam NE VARI HRANU? OVO trebate da uradite ZA STOLOM, ne biste se odmah setili! ANELI AHMIĆ OPLELA PO JANJUŠU, PA SPOMENULA ASMINA: “On se stidi deteta i povraća mu se na moje ime” OGLASILA SE GOGA SEKULIĆ ZA HYPE TV nakon što je UDARIO AUTO: “Idem na kontrole kao i na fizio-vežbe” Vozač kamiona POKOSIO ŽENU na Novom Beogradu! “MENI TO NIJE NORMALNO I PRIRODNO” Zerina osudila Miku i Gibu zbog PROMENE POLA (VIDEO) Predsednik Vučić danas je primio akreditivna pisma petoro novoimenovanih ambasadora (FOTO) Džejli Ramović ZABRANJEN KONCERT U HRVATSKOJ! Policija ušla u LOKAL PET MINUTA pre početka NASTUPA! VAŽNA INFORMACIJA ZA SVE BRUCOŠE! Prijave za smeštaj u studentske domove do 16. septembra PLJUŠTE UVREDE! Janjuš se obratio Aneli nakon što se saznalo da joj je slao glasovne poruke! Alen Islamović ima PRIVATAN BIZNIS o kome se malo zna! Pritom i UŽIVA: “Donesem LEŽALJKU, NATOČIM ČAŠU VINA I…”

HOROSKOP ZA UTORAK, 03. SEPTEMBAR! Rakovi će imati problema na poslu, Škorpije će što pre morati da urade jednu stvar!

Objavio: RHT
03/09/2024 8:00 AM

Horoskop za utorak

foto: pixabay

Saznajte šta su vam planete pripremile…

Horoskop za utorak!

Ovan 

Do kraja dana povoljne vesti iz inostranstva u vezi putovanja koje bi vas baš opustilo. Očekujete partnera da udovolji sve ono što želite. Zdravlje je odlično. 

Bik 

Danas je dan za odmor ali imate mnogo obaveza i previse zavisite od drugih. Ljubav je stabilna i nećete imati dovoljno vremena da mislite o problemi svog partnera. Imate problem sa nesanicom. 

Blizanci

Tokom današnjeg dana imaćete nekoliko razloga da se baš nsljitite na partnera. Osoba u znaku Ribe vam stvara osećaj totalne konfuzije na poslu. Vodite računa o sebi.

Rak 

Danas se pripremite da budete opušteni i da gledate svoja posla. Situacija u vezi je veoma nestabilna i to vas veoma opterećuje. Tvrdoglavo branite svoje stavove u krugu porodice. Zdravlje je odlično. 

foto: pixabay

Lav 

Do kraja dana moguć je poziv od osobe u znaku Ovna koja ima veze sa inostranstvom i poslovima koji su u budućnosti. Bićete veoma zadovoljni današnjim danom u vezi ljubavi. Glavobolja. 

Devica 

Tokom dana cete biti pod uticajem drugih ali to je samo najlakši način da se izvučete iz kruga poslovnih saradnika.  Budite spremni na saradnju sa osobom u znaku Ribe. Zdravlje je stabilno.

Vaga 

Vaša dominacija je danas veoma naglašena što nije svojstveno vama. Do kraja dana imate potrebu da se pravdate partneru. Budite dosledni sebi. Čuvajte se prehlade. 

Škorpije 

Imate priliku da otvoreno pokažete svoje stavove i mišljenja u vezi posla. Ljubav je stabilna i to je ono što vas zanima. Situacija na poslovnoj strani je jaka stabilna. Zdravstveno stanje je odlično. 


Strelac 

Budite dosledni sebi i svojim potrebama. Ovo je vaš dan  i posvetite se sebi  i onome što vi zapravo želite. Probajte da se organizujete bolje i da partneru pružite razumevanje. 

Jarac 

Vasa situacija je kritična što se tiče poslovne saradnje sa osobom u znaku Ovna. Postoji momenat takmičenja i to je ono što vas zabrinjava. Do kraja dana mogući problemi sa glavoboljom. 

Vodolija

Probaj to danas da se oslonite na sebi na svoje mišljenje u vezi poslovnih saradnika. Ljubavna situacija je u stagnacijI jer partner vam ništa ne veruje. Zbog toga se osećate veoma loše. 

Ribe 


Tokom dana mogući su sukobi u krugu porodice. Stariji  član porodice vas opterećuje svojim obavezama. Gledajte da se posveti sebi. Zdravstveno stanje je odlično. 

Hypetv.rs/E.B.

BONUS VIDEO:

“Barbara Bobak ne zna da peva! Desingerica nikada nece biti zvezda!” LEPI LUKA

ČITAJTE NAS I NA HYPETV KANALIMA WHATSAPPVIBER I TELEGRAM.

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

SVE VESTI O “IMANJU”, NAJVEĆEM RIJALITI FORMATU NA BALKANU, ČITAJTE KLIKOM NA OVAJ LINK

PRODAJA KARATA ZA KONCERT ACE LUKASA I EVROPSKU PREMIJERU FILMA “STRAVIČNO” KLIK OVDE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner