Background adbanner
calendar

Sreda 14. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
BEBICA ISTETOVIRAO LIK TEODORE! Doneo KONAČNU ODLUKU ZA CEO ŽIVOT! Evo kako joj je DOKAZAO LJUBAV “HOĆU DA VAS ČUJEM, HOĆU DA VAS SLUŠAM” Vučić: Pozivam sve građane Malog Zvornika i okolnih mesta na razgovor u 18 sati (VIDEO) VOYAGE ŠOKIRAO ODGOVOROM! Reper progovorio o ljubavnom životu: “Zreo sam i ostvaren muškarac spreman za život sa Tamarom, ali …” “Ne bismo da nas Desingerica PRSKA MLEKOM!” Poznate sestre se PRŽE na repera? “Odličan je FRAJER, kao i MC Stojan” (VIDEO) “ANĐELO JE BIO PLAĆEN UNAPRED 15.000 EVRA DA BI BIO SA ANITOM!” Skandalozne tvrdnje Bojane Pavlović: “Odala se nesvesno” SVE JE SPREMNO ZA AVIONDŽIJE! Rediteljka Suzana Purković sve obelodanila: “Krećemo u 12. razred, a direktor škole Saša Mirković nam daje nove zadatke” ŠOK! Glumac u emisiji otkrio da ga je DEVOJKA PREVARILA SA NAJBOLJIM DRUGOM: To se desilo u WC-u! (VIDEO) OPŠTA POMETNJA! Filip Car tajno stigao u Beograd, pa iznervirao Aleks?! Biće tek lom, A EVO I ZBOG ČEGA! Paradajz se JAKO BRZO POKVARI U FRIŽIDERU! Ovako ga čuvajte da se NE UBUĐA! EKSKLUZIVNO! Jana potpuno neprepoznatljiva! Evo gde smo uhvatili pevačicu i u čijem je društvu bila! (FOTO) KARAĐORĐE sve priznao: “Hteo sam ČABARKAPI da se OSVETIM zbog ALEKSANDRE, ali sada sam mu ZAHVALAN!” (VIDEO) VAŽNO OBAVEŠTENJE ZA SVE SREDNJOŠKOLCE! Od danas do 16. avgusta polaganje završnog ispita u avgustovskom roku “Godinu dana sam TRPELA TORTURU!” Aleksandra Bursać prvi put o RATU sa Andreanom Čekić: “Osećam TEŽINU i dan-danas” KONAČNO SE OGLASILA! Luna Đogani usred skandala koji prolazi sa Markom, poslala jasnu poruku! Ina Gardijan bila U VEZI SA FUDBALEROM? Prelepa BRINETA koju OLIMPIJCI OBOŽAVAJU hrabro korača estradom, a ovo su DETALJI o njoj? “ANITI JE POBEDA OBEĆANA!! 70% ukućana imaju TERAPIJE” Bojana šokirala, ovi učesnici su “PRODUKCIJSKI IGRAČI”?

HOROSKOP ZA SREDU, 14. AVGUST! Lav će imati ove zdravstvene tegobe, Ovan će biti uznemiren, a ovaj znak će morati da bude oprezan u saobraćaju

Objavio: RHT
14/08/2024 8:00 AM

Horoskop za sredu!

foto: pixabay

Saznajte šta su vam zvezde pripremile…

Horoskop za sredu!

Ovan

Važno je da ne prestajete da se trudite i da ulažete napore u svoj posao. Isplatiće vam se vreme i energija. Biće vam teško da rešite probleme sa voljenom osobom. Moguće je da je vaš odnos zapao u krizu. Moguća je uznemirenost.

Bik

Pred vama je povoljan period za novi poslovni projekat ili za bilo kakvo novo ulaganje. Očekuje vas period koji može da vam donese prekid emotivne veze kojom niste dovoljno zadovoljni. Problemi sa bubrezima su mogući.

Blizanci

Pripremite se za komplikacije kada je u pitanju posao. Imaćete dosta nekih problema danas. Moguće je da niste imali vremena da se posvetite partneru i da je on to protumačio kao zahlađenje. Pad imuniteta.

Rak

Moguće je da ćete imati dosta stresova i neočekivanih promena na poslu. Nepovoljan dan je ispred vas. Pripremite se za važan razgovor sa voljenom osobom koja ima određena očekivanja od vas. Problemi sa vidom.

Lav

Moguće je da ćete imati neki manji problem na poslovnom polju i da ćete zbog toga biti pod stresom. Ukoliko ste u braku, očekuje vas nepovoljna faza za odnos sa vašim partnerom. Bolovi u stomaku, problemi sa varenjem.

Devica

Moguće je da ćete na polju posla imati neke probleme koje ne očekujete danas. Pred vama je prilika za neobaveznu avanturu ili za neko prolazno poznanstvo koje vam neće mnogo značiti. Osetljiva su vam pluća.

foto: pixabay

Vaga

Pred vama je perod koji može da vam donese nove poslovne prilike. Spremni ste za važne promene na ovom polju. Moguće je da vam voljena osoba ne oprašta greške koje ste pravili u prošlosti. Povedite računa o štitnoj žlezdi.

Škorpija

Moguće je da nećete uspeti da dođete do unapređenja koje želite. Dolazi faza u kojoj ćete morati da pokažete strpljenje. Možete da očekujete da će vam partner pokazati svoju ljubav i pažnju danas. Moguća je malaksalost.

Strelac

Ne želite da odustanete od ciljeva koje ste sebi postavili na ovom polju. Želite da iz svega izađete kao pobednik. Ukoliko ste slobodni, možete da se nadate dobrim promenama na polju ljubavi. Mogući su problemi sa pritiskom.

Jarac

Ako budete bili preterano impulsivni, moguće je da ćete imati neke svađe na poslu danas. Razmašljate o braku i očekuju vas neki važni razgovori sa voljenom osobom. Spremni ste za ozbiljnije odluke. Čuvajte se u saobraćaju.

Vodolija

Možete da očekujete da ćete uspeti da dođete do novih, važnih odluka kada je u pitanju posao. Ukoliko ste u zajednici- sa voljenom osobom ćete imati manje probleme. Nepoverenje vas razdvaja. Ukočenost u predelu vrata vas muči.

Ribe

Jako je važno da se posvetite svom poslu ako želite da ostvarite dobre rezultate na ovom polju danas. Dopada vam se osoba koja pokazuje da takođe ima neko interesovanje ka vama. Povedite računa o osetljivoj koži.

Hypetv.rs/E.B.

BONUS:

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

ČITAJTE NAS I NA HYPETV KANALIMA WHATSAPPVIBER I TELEGRAM.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner