Background adbanner
calendar

Nedelja 6. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ZAVIRITE U STAN NAŠE POZNATE GLUMICE! Glamur i luksuz na sve strane (FOTO) VUČEVIĆ NA OBELEŽAVANJU DANA SEĆANJA NA STRADANJE U JAJINCIMA: Sloboda je jedini garant da se ovi užasi nikada više ne ponove VUČIĆ OD SUTRA U NEMAČKOJ: Planiran susret sa Šolcom “DOKTOR ME JE OSTAVIO BEZ PLODOVE VODE” Hrabra BORBA Nataše Vavre za ZDRAVLJE SINA(7) koji boluje od CEREBRALNE PARALIZE GREŠKOM LEKARA? “(NE)DOKAZANI” MATORA PODELILA FOTKU IZ KREVETA SA DEVOJKOM! Ljubav cveta, sada je sve jasno (FOTO) OVO SU ARNELA I JASMIN, BRAČNI PAR KOJI JE PRONAĐEN ZAGRLJEN ISPOD RUŠEVINA! Čekali su POMOĆ koja nije stigla na vreme! UDALA SE IVANA PANZALOVIĆ! Nakon traume stala na ludi kamen (FOTO) U EMISIJI “MALE STAVRI”SVE O MOTIVACIJI:”Jaka konkurencija podsiče na uspeh” LEJLA HEROJ NACIJE! Ovo je trenutno najhrabrija žena na svetu, njeno spasavanje ćerke (13) iz bujice je sinonim borbe između ŽIVOTA I SMRTI LJUBAVNI PREOKRET, LAŽI I PREVARE! Evo kome će konačno da svane! Horoskop do 12. oktobra velike promene ALEKSANDRA NIKOLIĆ SVE ŠOKIRALA:”On je dolazio, iživljavao se…” Priča ledi krv u žilama, šok!   PRVO OGLAŠAVANJE ŽENE MILANA KALINIĆA! Nakon njene objave usijale se društvene mreže (FOTO) MILICA VELIČKOVIĆ ULAZI U RIJALITI?! Terzi i Sofiji će pozliti! OTKRIVEN PLAN, PROCURELE INFORMACIJE! OTKRIVENA TAJNA MAJE I STANISLAVA! Ovo je razlog raskida, starleta sve priznala! SILOVANJE U RIJALITIJU? “Samo želim da se sazna istina!” Bivša rijaliti učesnica nakon MNOGO GODINA progovorila o potresnim svedočenjima iz UKINUTOG PROJEKTA “Polni hormoni utiču na Alchajmerovu i Parkinsonovu BOLEST!” Doktorka u “Sada i ovde” ispričala ono što NISTE ZNALI!

Horoskop za 8. jul 2024. godine: Vagama neko remeti planove, a jarčevi moraju dosta da uspore!

Objavio: RHT
08/07/2024 9:46 AM

Horoskop za 8. jul. 2024. godine

Foto: Pinterest

U letnjem periodu znakove zodijaka očekuju iskušenja. U nastavku pogledajte šta danas možete da iskusite.

Horoskop za 8. jul. 2024. godine

Ljubav: Razmislite na koji način treba da privučete nečiju pažnju ili da animirate jednu osobu. Upotrebite oprobani recept.

OVAN

Posao: Ako želite da ostvarite svoje poslovne ciljeve potrebna vam je nečija podrška, prikupite neophodne informacije.

Zdravlje: Obratite pažnju na zdraviji način ishrane.

BIK

Ljubav: Partnerovo nerazumevanje na Vas deluje obeshrabrujuće, reagujete osetljivije nego obično. Ulepšajte svoje raspoloženje.

Posao: U susretu sa saradnicima uzaludno pokušavate da promenite nečije mišljenje. Prihvatite poziciju u kojoj se nalazite.

Zdravlje: Izbegavajte rivalske odnose i konfliktne situacije.

BLIZANCI

Ljubav: Ne želite previše da pričate o svojim osećanjima, prija vam nečije društvo i potreba da vam ugodi.

Posao: Neko vam jasno daje do znanja da sve ima svoju cenu. Stoga, ne treba previše da očekujete od poslovnih pregovora.

Zdravlje: Važno je da profiltrirate svoje misli i osećanja, opustite se.

RAK

Ljubav: Prihvatite poznatu situaciju. Ulazak u zabranjenu zonu ili poriv za ljubavnom avanturom, može da vas razočara.

Posao: Imate ambiciozne planove i potrebu da dokažete svoje sposobnosti, međutim vaš uspeh zavisi od nečijeg uticaja.

Zdravlje: Podstičite kod sebe strpljivost i samokontrolu.

LAV

Ljubav: Sve je moguće kada imate dobru volju. Partner pokazuje izuzetno interesovanje za vaše ideje, a to je dobar predznak.

Posao: Očekuju vas interesantni susreti, obratite pažnju na svoj stil izražavanja i utisak koji ostavljate u društvu saradnika.

Zdravlje: Nalazite se u sjajnoj psihofizičkoj formi.

DEVICA

Ljubav: Usmerite svoje misli ka prijatnim situacijama. Važno je da osetite emotivno zadovoljstvo i toplinu u nečijem društvu.

Posao: Očekuju vas iznenadne neprijatnosti u susretu sa saradnicima. Sačuvajte prisebnost duha i pozitivnu orijentaciju.

VAGA

Zdravlje: Obratite pažnju na pravilniju ishranu.

Ljubav: Postupite dostojanstveno u susretu sa voljenom osobom, realno odmerite svoje mogućnosti. Pokažite da imate dovoljno stila.

Posao: Neko iznenada remeti vaše planove. Nema razloga da ulazite u rivalske odnose, a zatim da trpite ružne posledice.

ŠKORPIJA

Zdravlje: Prijaće vam zabavni sadržaji, kao podsticaj za dobro raspoloženje.

Ljubav: Upotrebite svoj šarm i odgovorite na nečiji poziv ili na ljubavnu poruku. Prijaće vam novi susret.

Posao: Ukoliko ste dovoljno snalažljivi ili brzi u poslovnoj akciji, očekuje vas uspeh na različitim stranama.

STRELAC

Zdravlje: Nalazite se u sjajnoj psihofizičkoj formi.

Ljubav: Sviđa vam se ono što je nedostižno ili osoba do koje ne dopire vaš glas. Razmislite kome treba da uputite ljubavni poziv.

Posao: Umete da organizujete zajednički posao ili da napravite pravilnu raspodelu uloga i interesa.

JARAC

Zdravlje: Izbegavajte brzopletost, usporite svoj ubrzani ritam.

Ljubav: Tople emocije uvek deluju lekovito, zadržite pažnju na voljenoj osobi. Uživajte u zajedničkoj sreći.

Posao: Ponekad treba upotrebiti različite mere predostrožnosti. Dovoljno ste razumni da zaštitite svoje interese u kritičnim situacijama.

VODOLIJE

Zdravlje: Posvetite pažnju nekoj omiljenoj temi, opustite se.

Ljubav: U ljubavnim očekivanjima idete za korak ispred svog partnera. Vaša nestrpljivost deluje zbunjujuće na voljenu osobu.

Posao: Ukoliko vas neko nagovara na poslovni izazov, dobro razmislite o mogućim posledicama. Neko može da razotkrije vaše tajne namere.

Zdravlje: Budite pažljiviji u saobraćaju i izbegavajte stresne situacije.

RIBE

Ljubav: Ne budite nametljivi pred bliskom osobom. Uživajte u lepim stvarima i sačekajte nečiji odgovor.

Posao: Obratite pažnju na različite informacije koje imaju praktično značenje. Ponekad treba delovati dovoljno brzo i bez taktiziranja.

Zdravlje: Primenite neku od tehnika psihološkog opuštanja.

Hypetv.rs/V.M./Astrolook.com

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner