Background adbanner
Background adbanner

HOROSKOP ZA 7. AVGUST: Jarčevi smanjite alkohol, ribe budite oprezne!

Objavio: RHT
07/08/2022 8:00 AM

Ovo su nam zvezde pripremile za nedelju 7. avgust.

Foto: Víťa Válka from Pixabay

Ovan

Nepovoljni aspekti mogu se negativno odraziti na vašu poslovnu saradnju. Pripremite rezervni plan, jer su moguće nepredviđene okolnosti. Novo poglavlje na ljubavnom planu. Početak veze, ipak, može zahtevati kompromis. Nervoza.

Bik

Planete koje upravljaju vašim poljem finansija, upućuje na oprez u rukovanju novcem. Mogući su ne predviđeni izdaci. Mogući su nesporazumi sa partnerom. Stari problem koji se povremeno javlja između vas zahtevaće hitno rešenje. Prehlada.

Blizanci

Narušene međuljudske odnose danas možete osetiti na svojoj koži. Moguć je nesporazum sa saradnikom ili sa nadređenim. Vaš odnos sa partnerom prolazi kroz krizu poverenja. Iskrenim razgovorom sprečite dalje otuđenje. Problem sa žučnom kesom.

Rak

Previd jednog od vaših saradnika može vam napraviti problem. Mogući su nepredviđeni izdaci, zato oprez u upravljanju novcem. Zbog povećane psihičke osetljivosti impulsivno reagujete na komentare vašeg partnera. Sukob mišljenja. Pad imuniteta.

Lav

Planetarni uticaji mogu stvoriti nepredviđen splet okolnosti na poslu. Povećana je mogućnost da dođe do zastoja i nepredviđenih izdataka. Obnavljanje veze sa bivšom ljubavi predstavlja jednu od dominantnih tema. Novo ljubavno poglavlje. Disbalans hormona.

Devica

Vaše originalne ideje mogu da naiđu na loš odziv vaših saradnika. Ne savetuje vam se ulazak u rizične investicije. Osećate se neshvaćenim od strane partnera. Mogući su veći nesporazumi u okviru vaše veze sa partnerom ili u porodici. Pad imuniteta.

Vaga

Situacija na poslu je neizvesna i nalazite se u dilemi da li da prihvatite novu ponudu ili da ostanete na istom radnom mestu. Poslušajte svoju intuiciju. Slobodne Vage očekuje početak nove veze sa osobom koju poznaju preko posla. Ukoliko ste u vezi, nesporazumi sa partnerom. Opšte nezadovoljstvo.

Škorpija

Planetarni aspekti kroz vaše polje poslovanja mogu da destabilizuju situaciju, posebno za one Škorpije koje rade u uslužnim delatnostima ili imaju privatan biznis. Partner može da vam uputi negativne komentare na račun vašeg ponašanja. Iza toga se krije ljubomora. Glavobolja.

Strelac

Današnja dešavanja mogu uzrokovati nesporazume sa poslovnim partnerima. Ključ uspeha ovog dana je da završite rad na započetom projektu. Vaše polje ljubavi je prikazano kroz nemir koji je prisutan u vašem odnosu sa partnerom. Može se pojaviti neki stari problem. je solidno.

Jarac

Budite obazrivi u poslovanju sa stranim kompanijama, jer postoji mogućnost nesporazuma ili iznenadne promene u uslovima saradnje. Vaš odnos sa partnerom ulazi u daleko mirnije vode. Očekuje vas dalja harmonizacija odnosa. Smanjite alkohol.

Vodolija

Oprez u komunikaciji sa poslovnim saradnicima i sa nadređenima. Vodolije koje sarađuju za inostranstvom mogu da imaju neočekivane poteškoće. Slobodne Vodolije mogu da upoznaju veoma privlačnu osobu na putovanju. Uzbudljiva avantura. Pad imuniteta.

Ribe

Budite oprezni u saradnji sa inostranstvom. Mogući su neočekivani izdaci. Nije preporučljivo da ulazite u rizične investicije. Između vas i partnera može da se pojavi stari problem. Sporno pitanje ćete morati da rešite zajedničkim naporima. Pad imuniteta.

Izvor: Glossy

 

 

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.

U TRENDU

NOVO

HOROSKOP

PRATITE NAS

FACEBOOK

Facebook Posts

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x