Background adbanner
calendar

Subota 5. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
RAZVEO SE PEĐA JOVANOVIĆ! Pevač se oglasio i otkrio DETALJE! POŽAR U SOLITERU! Kulja dim na Novom Beogradu, EVAKUACIJA u toku! “U filmu ‘Stravično’ naći će se PESMA KOJU SAM NAPISAO PRE 35 GODINA!” Lukas otkrio DEO IZNENAĐENJA koje vas očekuje! (VIDEO) “NAMERNO SE UNIŠTAVAJU RAZLIKE U POLNOSTI DA BI SE MANJE LJUDI RAĐALO!” Šok detalji! PLJUS! CARU STIGLA ZABRANA?! Nije očekivao ovako nešto! Šok detalji sve isplivalo u javnost (FOTO) PREDSEDNIK SA BIN ZAJEDOM OBIŠAO BEOGRAD NA VODI Vučić: Delili smo istu viziju, san je postao stvarnost “UPOMOĆ, NEĆE DA NAS PUSTE ODAVDE” Učesnica PISALA PO OGLEDALU, PRODUKCIJA ODMAH REAGOVALA, pa nestali iz rijalitija? (VIDEO) U EMISIJI “SAD I OVDE” SNEŽANE DAKIĆ DETALJI KOJI INTRIGIRAJU JAVNOST:” Postoje 4 vrste pola…” “KO OVO EKRANIZUJE I GDE SE RAĐAJU OVAKVE NAKAZE?” Tara Simov ZGROŽENA! Pružila podršku TRUDNOJ MILICI PEVAČICA DOBILA SRČANI UDAR U EMISIJI! Srušila se kao pokošena pred kamerama “NEMAM VREMENA DA SE BAVIM TUĐIM ŽIVOTIMA!” Nataša Aksentijević EKSKLUZIVNO za Hype TV otkrila da li se vraća na male ekrane! STIGLE RODE! PORODILA SE MARIJA KILIBARDA! Čestitke stižu sa svih strana, evo koje ime je izabrala za naslednicu! HVALA VAM NA OVOM PRIJATELJSTVU: Predsednik Vučić na sastanku sa šeikom Mohamedom bin Zajedom al Nahjanom SRDAČAN POZDRAV NA AERODROMU: Vučić dočekao šeika Muhameda bin Zajeda al Nahjana “REKAO MI JE DA JEDVA ČEKA KAPIJU DA ŠUTNE MILICU” Isplivali jezivi DETALJI! Terza je već PLANIRAO da JE OSTAVI TRUDNU? ALEKSANDRA NIKOLIĆ APELUJE ZA POMOĆ! Stravične scene tragedije dele se mrežama

HOROSKOP ZA 18. MART: Škorpije, budite diplomate u ljubavi, Lavovima uzbudljivo na poslu!

Objavio: RHT
18/03/2022 7:00 AM

Ovan

Foto:Printscreen

Posao: Današnji aspekti u vašem polju karijere može vam doneti sklapanje veoma unosnog posla. Važni pregovori i potpisivanje nekog sporazuma mogu biti dominantne teme na vašoj poslovnoj sceni.

Ljubav: Harmoničan period između vas i partnera. Slobodne Ovnove očekuje romantičan izlazak sa jednom neodoljivo privlačnom Vagom ili Bikom.

Zdravlje: Dobro se osećate.

 

Bik

Posao: Ukoliko vam je potreban dodatni novac da biste investirali u nove projekte, planete vam daju punu podršku i stvaraju povoljan splet okolnosti da zatražite dodatna sredstva. Početak novog i veoma unosnog posla.

Ljubav: Očekuje vas zanimljivo poznanstvo sa osobom u znaklu Škorpije ili Jarca. Bikove koje su u vezi očekuje sve veće zbližavanje s partnerom.

Zdravlje: Alergija.

 

Blizanci

Posao: Danas možete da se nađete u dilemi. Više poslovnih ponuda, od kojih neke mogu biti i preko svih vaših očekivanja. Najbolje će biti da poslušate svoje instinkte prilikom odlučivanja.

Ljubav: Vaš pojačan lični magnetizam i šarm mogu privlačiti pažnju suprotnog pola, tako da ćete danas imati mnogo prilika za flert. U iskušenju se mogu naći i Blizanci koji su u vezi.

Zdravlje: Počnite s rekreacijom.

 

Rak

Posao: Podrška saradnika i timski rad predstavljaju dominantu današnje poslovne scene. Očekuju vas uspešni poslovni pregovori i proširenje saradnje.

Ljubav: Danas ćete imati mnogo prilika za ljubavne avanture. Privlačićete pažnju drugih, a to će vam doneti neko novo poznanstvo i priliku za uzbudljiv flert.

Zdravlje: Glavobolja.

 

Lav

Posao: Vaša poslovna scena danas može biti veoma uzbudljiva, ali i protivrečna. S jedne strane vas očekuje uspešan završetak velikog posla, ali s druge strane neki problematičan saradnik vam može danas napraviti neprijatnosti.

Ljubav: Harmonija u odnosu s partnerom može obeležiti ovaj dan. Slobodne Lavove očekuje zanimljivo poznanstvo na nekoj proslavi.

Zdravlje: Više se odmarajte.

 

Devica

Posao: Budite oprezni danas, jer možete imati neprijatne razgovore ili komentare na poslu. Moguće su neke manipulacije.

Ljubav: Početak nove veze sa osobom u znaku Vodolije ili Riba. Device koje su u vezi mogu imati nesporazum s partnerom. Važno je da ispoljite toleranciju.

Zdravlje: Upala žučne kese.

 

Vaga

Posao: Uprkos tome što vam je krenulo na finansijskom planu, nemojte žuriti sa tim da potrošite veliki deo plate, jer su mogući nepredviđeni troškovi. Uspostavite kontrolu nad potrošnjom.

Ljubav: Danas ćete biti ekstremno zavodljivi, pa ipak, budite pri tome selektivni, jer možete zavesti nekog dosadnog udvarača koji vam posle može praviti komplikacije. Slušajte svoju intuiciju.

Zdravlje: Vrtoglavica.

 

Škorpija

Posao: Nemojte prihvatiti nove poslovne ponude bez prethodnog preispitivanja, jer su moguće prevare. Danas se pridržavajte plana i poštujte prioritete i uspešno ćete prebroditi sve prepreke.

Ljubav: Moguće su nesuglasice sa partnerom. Budite diplomata i danas eskivirajte teške teme i probleme. U suprotnom, stvari mogu izmaći kontroli.

Zdravlje: Nervoza.

 

Strelac

Posao: Akcenat današnjeg dana je na timskom radu. Mogu da isksrnu veoma problematične stvari na poslu, pa će biti najbolje da ih rešite zajedno sa kolegama.

Ljubav: Ljubavna avantura na putovanju i opčinjenost osobom koja vas neodoljivo privlači – to su dominantne teme ovog dana. Iskušenje da uđete u tajnu vezu danas može biti veliko.

Zdravlje: Poremećaj rada želuca.

 

Jarac

Posao: Danas ćete biti u stanju da prevaziđete mnoge prepreke na poslu. Budite oprezni u razgovoru sa nadređenima, jer neke vaše reči mogu biti upotrebljene protiv vas.

Ljubav: Problematičan period u okviru vaše veze. Postoji mogućnost da neko pokušava da vam se meša u privatne stvari. Čuvajte se manipulacija i spletaka.

Zdravlje: Povećana želudačna kiselina.

 

Vodolija

Posao: Planete su vam danas naklonjene na poslovnom i finansijskom planu. Pravi trenutak da investirate čak i u one projekte i ideje koje vam se na prvi pogled čine veoma problematičnim.

Ljubav: Usponi i padovi u okviru vaše veze danas su vrlo mogući. Taman možete pomisliti da je sve toliko dobro da bolje ne može biti, a da nakon toga najednom izbiju ljubomorne scene i nerazumevanje.

Zdravlje: Nadimanje stomaka.

 

Ribe

Posao: Ako ne budete pazili, danas možete pretrpeti neke gubitke. Neki poslovni saradnici mogu pokušati da vas iskoriste. Danas je bolje da budete skeptični prema savetima koje vam drugi daju.

Ljubav: Vaša veza je postala monotona, a vi sve nezadovoljniji. Vi i vaš partner kao da živite u nekim svojim svetovima i vrlo malo vremena posvećujete jedno drugome. Jedina stvar koja će tu pomoći je iskren i otvoren razgovor o svemu.

Zdravlje: Spušten želudac.

Izvor: HYPETV.RS/Glossy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner