Background adbanner
calendar

Sreda 4. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Bora Čorba je pisao OVU PESMU za hor ČAROLIJA! Prepoznaje se njegov STIL NENAD OKANOVIĆ U ŠOKU! “Zatekli ste me sada, Rada Đuričin je bila najnasmejanija osoba koju sam poznavao” OGLASIO SE PREDSEDNIK VLADE SRBIJE! Saučešće Vučevića povodom smrti Bore Đorđevića i Rade Đuričin HAOS U VENECIJI! Devetominutne ovacije za gej ulogu Danijela Krejga! Lekari se BORILI ZA RADIN ŽIVOT PRE DVE GODINE! Evo od čega je BOLOVALA! SPREMITE SE! Najnovija vremenska prognoza RHMZ! Stižu pljuskovi sa grmljavinom! SUPRUG RADE ĐURIČIN bio je VELIKI NAUČNIK: Na sina je veoma PONOSNA, a ovo su DETALJI iz njene BIOGRAFIJE MOJ MALI SIN VUKAN ZNA NJEGOVE PESME, JER JE ZVEZDAŠ Vučić o smrti legende Bore Đorđevića: Nikada ga nećemo zaboraviti TUGA! Umrla glumica Rada Đuričin KO NE ŽELI DA SRBIJA UBRZANO NAPREDUJE? Predsednik KRATKO, ali jasno odgovorio svima koji ga hejtuju Ovo je SESTRA Bore Čorbe! Svi ste je gledali na TV-u i ČUVENA JE u svom poslu! PROVERITE SVOJE RAČUNE! Kreće isplata najavljenih 20.000 dinara DIRLJIVO! Od Bore Đorđevića se oprostila i CRVENA ZVEZDA! Njihove reči odzvanjaju MARAKANOM Ovo su SVE ŽENE BORE ČORBE! Prvoj je posvetio jedan od NAJVEĆIH HITOVA! Od druge i treće je bio DVE DECENIJE STARIJI! VUČIĆ STIGAO U PODRINJE! Predsednik Srbije počeo posetu obilaskom radova na putu Bojić-Tekeriš Bora je imao JEDNOG SINA, a ćerku prve žene VOLEO JE KAO SVOJU! Evo za čim je ŽALIO!

HOROSKOP ZA 4. SEPTEMBERA: Uzdržite se od iste greške!

Objavio: RHT
04/09/2024 9:01 AM

Horoskop za 4.septembar

Zvezde donose preokret! Horoskop za 4. septembar daje odgovor na mnoga pitanja.

foto: pixabay

OVAN

Posao: Prihvatite konstruktivan savet i razmislite o promeni neke poslovne koncepcije, nemojte biti zatvoreni za nove ideje.
Ljubav: Trebalo bi da ste zadovoljni aktuelnom partnerskom slikom, trudite se da vam to niko ne pokvari.

Zdravlje: Vodite računa o ishrani.

BIK

Posao: Mogu se zagubiti neki delovi veoma važne dokumentacije i i sve to dovesti do još većeg usporenja i mogućeg razilaženja.
Ljubav: Nemojte biti neobavezni u komunikaciji bolje precizirajte svaku sitnicu do najsitnijih detalja koja vam smeta.

Horoskop za 4.septembar

Zdravlje: Mogući manji respiratorni problemi.

BLIZANCI

Posao: Vrlo dobar radni dan očekuje Blizance. Rešavanju aktuelne problematike vezane za ranije prihvaćene obaveze i za nove projekate.
Ljubav: Na ljubavnom planu možete da očekujete lep susret i fini razgovor sa simpatičnom osobom, pa eto prilike da se opustite.

Zdravlje: Jačajte imunitet.

RAK

Posao: Kod zaostalih obaveza ostalo je dosta toga da se razradi. Idite korak po korak i razloga za zabrinutost neće biti.
Ljubav: Prijatno iznenađenje mogli biste danas da očekujete od drage osobe, pa eto razloga da budete dobro raspoloženi i zadovoljni.

Zdravlje: Jačajte imunitet.

LAV

Posao: Sve se pokreće u dobrom smeru i mogli biste da napravite dobar temelj za nove poslovne dogovore. Imaćete podršku.
Ljubav: Malo se volite, pa se malo svađate, i to je nekako postao deo vaše svakodnevice. Suzdržite se od nesmislenih komentara na svaku sitnicu.

Zdravlje: Povedite malo više računa o ishrani.

DEVICA

Posao: Izvesna doza nestrpljenja i vidljivog nezadovoljstva zbog neophodnosti promena planova i prilagođavanja. Budite strpljivi.
Ljubav: Ma koliko se draga osoba trudila oko vas i da vam udovolji, vama to kao da nije dovoljno. Budite realni.

Zdravlje: Moguće su respiratorne tegobe.

VAGA

Posao: Očekuje vas dosta dobrih mogućnosti, a na vama je da ne propustite. Moguća komunikacija sa nekom bitnom osobom iz prošlosti.
Ljubav: Pre nego što se pozabavite sopstvenim stavovima i očekivanjima u ljubavi, proverite da li ima nerešenih dilema iz prošlosti.

Zdravlje: Čuvajte se prehlade.

ŠKORPIJA

Posao: Bez većih trzavica i manjkavosti ba vašem profesionalnom planu danas, uz možda par ispravki vezanih za papirologiju.
Ljubav: Slobodne Škorpije, ukoliko do sada niste upoznali neku zanimljivu osobu i započeli komunikaciju. Pozitivna dešavanja.

Zdravlje: Iscrpljenost, umor.

STRELAC

Posao: Iako može biti manjih zastoja, to ne bi trebalo da vam predstavlja veći problem, jer ste vi rešili da se maksimalno organizujete.
Ljubav: Pokušajte sve da radite u paru, i samo tako uspećete da prebrodite sve izazove.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

JARAC

Posao: Neke informacije vam mogu pristići iz inostranstva. Moguća su i putovanja poslovnog tipa.
Ljubav: Mora se raditi, ali isto tako treba pronaći prostora i vremena i za lepe životne momente.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

VODOLIJA

Posao: Klima na poslovnom horizontu nagoveštava vrlo dobre rezultate, samo je bitno da precizno odredite fokus.
Ljubav: Pokušajte da izbegnete teme iz prošlosti, da se hvatate za sitnice jer ništa pozitivno nećete postići.
Zdravlje: Moguća nesanica, nervoza.

RIBE

Posao: Moguće je da vas danas očekuje dodatno angažovanje na polju koje nema direktne veze sa osnovnim profesionalnim delatnostima, što bi moglo da od vas zahteva dodatnu reorganizaciju.
Ljubav: Prijatno iznenađenje od drage osobe.
Zdravlje: Jačajte imunitet.

Hypetv.rs/S.S.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner