Background adbanner
calendar

Ponedeljak 30. Feburar, 2023

HOROR PRIZOR NA GROBLJU: Video je da nešto viri, SRCE MU JE STALO U TRENU (VIDEO)

Objavio: RHT
13/01/2023 10:30 PM

Jedan čovek u Kaliforniji bio je prestravljen nakon što je ugledao jezivu stvar na groblju pre par godina. Naime onje naleteo na 100 godina star grob sa ljudskom kosom koja je virila iz njega.

Foto: Printscreen TikTok

Njegovo otkriće je odmah podelio na TikToku, a snimak se proširio neverovatnom brzinom.

“Kada sam to prvi put video, bio sam šokiran – nisam bio baš siguran da je ono što vidim stvarno”, rekao je Džoel Morison o zastrašujućem otkriću, na koje je naišao tokom posete Katoličkom groblju “Sveti Josip” u Sakramentu.

“Ali, pomnijim pregledom shvatio sam da je to definitivno ljudska kosa koja viri iz groba”, dodao je začuđeni 37-godišnji domar.

Video zapis na TikToku iz prvog lica prikazuje navodno 100 godina star nadgrobni spomenik sa pramenom debelih lokni koje vire iz pukotine u kamenu poput nekakvog rekvizita za Noć veštica.

@kaitielynnme

My brother found this disturbing bit of hair while on an adventure to a cemetery! tumbleweave cemetery corpse grave gross wtf omg

♬ original sound – Kaitlynn Erbeznik

“Kosa te osobe izvire iz pukotine”, uzvikuje uznemireni Morrison, pre nego što je počeo da psuje. Nakon početnog osećanja gađenja, domar je rekao da je “počeo loše da se oseća zbog preminulih članova porodice i da bude zabrinut zbog održavanja groblja, misleći da ih možda neko ne poštuje ili na neki način skrnavi“.

Rekao je da je video kako veverice i druge životinje uništavaju grobnice, a obraslo drveće takođe oštećuje spomenike. Morison ima svoju teoriju o tome šta se zapravo dogodilo.

“Ono što je izgledalo kao da se desilo je da je bilo veliko drvo, vrlo blizu groba, i da je korenje sa drveta uraslo u grob, lomeći betonsku barijeru i malter, verovatno gurajući posmrtne ostatke”, rekao je on .

“Onda, kada se otvorio grob, veverice, glodari i sve druge životinje su mogli slobodno da uđu i izađu”, dodao je on. “Izgleda da su možda pokušavali da se ugnezde u ljudsku kosu.”

Nažalost, ovaj istraživač groblja nije imao priliku da dublje istraži misteriju. Objasnio je da je sledećeg dana, kada se vratio, otkrio da je kosa gurnuta nazad u rupu, za šta je rekao da bi moglo biti delo radnika koji održava parcele.

Morison planira da pogrebnoj službi obezbedi pramen kose kako bi se utvrdilo da li je zaista u pitanju bila ljudska kosa.

(espreso)

BONUS VIDEO:

hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner