Background adbanner
Background adbanner

HOROR: Pas trčao ulicom sa LJUDSKOM ŠAKOM U USTIMA! Policija pratila trag i naišla na UŽAS!

Objavio: RHT
23/11/2022 8:23 PM

Na improvizovanom groblju u Meksiku otkrivene 53 vreće pune ljudskih ostataka.

Foto: Screenshot Youtube

Nakon što je pas sa delom ljudske šake u ustima viđen u gradu Irapuato, stanovnici su počeli da traže tragove koji bi ih odveli do mesta gde je životinja pronašla te ostakte ljudskog tela.

Bibijana Mendoza, šef grupe koja traga za velikim brojem nestalih tokom razbijanja kartela, kaže da je u početku mislila da je beskorisno kopati i tražiti tela. Ali brzo je shvatila da to nije tako. Njen brat je takođe jedan od nestalih.

Dok su ljudi iz celog sveta slavili na festivalu Servantino, mi smo iskopavali tela”, rekla je ona za AFP. Gvanahato se smatra najnasilnijom državom u Meksiku – ove godine je do septembra tamo ubijeno 2.400 ljudi, dok je njih 3.000 nestalo.

Stanovnici koji rade sa grupom forenzičara ekshumirali su od kraja oktobra 53 vreće ljudskih ostataka koje pokušavaju da identifikuju, piše Dejli mejl.

Izvor:Mondo

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.

U TRENDU

CRNA HRONIKA

HOROSKOP

PRATITE NAS

FACEBOOK

Facebook Posts

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x