Background adbanner
calendar

Nedelja 20. Oktobar, 2024

aktuelno ikonica Aktuelno
SUTRA SE SLAVI VELIKA SVETITELJKA! Obogatila se na nečastan način, pa grehe okajala postom do smrti SKANDALOZNE FOTKE JELENE ILIĆ! Evo kako je izgledala pre operacija, niko je ne bi prepoznao! (FOTO) NOVI NAPAD NA RUSIJU! Na meti vojni kompleks, ima ranjenih TRUDNA POZNATA GLUMICA! Potvrdila srećne vesti u 34. godini! “DŽABA TI SVE KADA SI ZLO” Anelina majka brutalno napala učesnicu rijalitija, ona joj uzvratila: “Nisi vaspitala ćerku da ne širi noge kome stigne” SKANDAL! MORAO NA HITNU OPERACIJU! Peja za dlaku izbegao smrt, ovo su šok detalji “IVAN STALNO NEGDE ŽURI, JELENA JE NEKAKO…” Komšije RAZOTKRILE pravo lice Bosiljčića i pevačice, sve javno izneli “DOKTORE, ŽELIM DA ŽIVIM! Secite mi nogu odmah!” Potresna ispovest rijaliti zvezde koja cepa srca! “Probudila sam se dok su mi amputirali nogu” Njena borba i dalje traje (PROMO) EVO OD KADA SE OČEKUJE POGORŠANJE VREMENA! Poznato i kada kreću prvi znaci zime BEOGRAD SLAVI 80 GODINA SLOBODE! Impresivni vatromet i dronovi na Sava promenadi (FOTO) ERA OJDANIĆ SE ONESVESTIO U PROGRAMU! Pevač pao kao pokošen, hitno mu ukazana lekarska pomoć, voditeljka van sebe “NJEN ŠVALER, PRENOSILI JEDNOM DRUGOM…” Asmin javno objavio Ahmićkinu fotku sa muškarcem, raskrinkao šok detalje iz njenog života “KOD NAS NEMA BEŽANJA, KAO U DRUGIM RIJALITIJIMA” Saša Mirković objasnio kakav će rijaliti “IMANJE” biti! Učesnici će imati slobodu! (VIDEO) SVE SE PROVIDI! Lidija Vukićević u nikad vrelijem izdanju: Rupe i izrezi svuda po haljini, pokazala atribute u 62. godini! (FOTO) “MISLIM DA SE SINAN PREVRĆE U GROBU” Sinanova udovica iznela sve o porodičnim problemima nakon njegove smrti: “Mislili su da ću da zapalim kuću” PREDSEDNIK BRAZILA HITNO HOSPITALIZOVAN!

VREMESNSKA PROGNOZA:Hldano jutro, a popodne stiže toplotni talas

Objavio: RHT
20/10/2024 8:22 AM

Hladno jutro sunčano popodne

U Srbiji će biti veoma hladno jutro, dok se tokom dana očekuje pretežno sunčano kako javlja RHMZ zavod.

Foto Pixabay

U košavskom području duvaće umeren i jak jugoistočni vetar, na jugu Banata i u donjem Podunavlju sa udarima olujne jačine, posle podne u slabljenju,

U ostalim krajevima će duvati slab do umeren vetar promenljivog smera. Najniža temperatura biće od 0 do deset stepeni, a najviša od 16 do 19 stepeni.

Hladno jutro sunčano popodne

U Beogradu će jutro biti vedro i hladno, a tokom dana pretežno sunčano uz umeren jugoistočni vetar, koji će posle podne biti u slabljenju. Najniža temperatura će biti oko osam, a najviša oko 19 stepeni.

Što se tiče izgleda za narednih sedam dana, jutra će biti hladna, mestimično i maglovita sa slabim prizemnim mrazom, a početkom naredne sedmice na jugu i jugoistoku Srbije.

Ponegde i sa slabim mrazom na dva metra visine. U tom periodu biće pretežno sunčano sa najvišom temperaturom u granicama proseka za ovaj period godine. U većini mesta od 16 do 22 stepena, a najtopliji dan biće utorak. Od petka u košavskom području jugoistočni vetar ponovo će biti u pojačanju.

Ovako izgleda vremenska prognoza za nedelju, sa obećanjem sunca i toplote koje će obradovati mnoge ljude širom zemlje. Uživajte u ovom prelepom vremenu i iskoristite priliku za šetnju ili druge aktivnosti na otvorenom prostoru.

Hypetv.rs/S.S.

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

ČITAJTE NAS I NA HYPETV KANALIMA WHATSAPPVIBER I TELEGRAM.

SVE VESTI O “IMANJU”, NAJVEĆEM RIJALITI FORMATU NA BALKANU, ČITAJTE KLIKOM NA OVAJ LINK

PRODAJA KARATA ZA KONCERT ACE LUKASA I EVROPSKU PREMIJERU FILMA “STRAVIČNO” KLIK OVDE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner