Background adbanner
calendar

Subota 27. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“NE TROŠI NI CENT” Šok otkriće prilikom hapšenja članova balkanskog kartela u Srbiji: AUTOMEHANIČAR ČUVAO MILIONE U BURIĆIMA! Predsednik Vučić uputio JAKU PORUKU KOŠARKAŠIMA pred sutrašnji meč! Originalno! (VIDEO) TUŽNIH 17 GODINA OD MASOVNOG UBISTVA U JABUKOVCU! Nikola je verovao da mu neko BAJE, pa je usmrtio DEVETORO LJUDI! OČEVICI OPISALI JEZIVE SCENE IZ TC NA GALENICI: Oglasilo se tužilaštvo, a policija obavlja razgovore i sa službenicima! (VIDEO) SMRTONOSNA RAKETA POGODILA FUDBALSKI TEREN NA KOJEM SU BILA DECA: Ljudi vrište, stravične scene, uznemirujuće! (VIDEO) EMOTIVNA SCENA! Fanovi “opkolili” hotel u kom boravi Selin Dion, ona se pojavila i napravila opšti haos! (VIDEO) U BEOGRADU UHAPŠEN AMERIKANAC! Kod sebe imao pištolj i municiju OVO JE KUĆA LEPOG MIĆE?! Ostvario želju ĆERKI: To je raj na zemlji, treba da se radi LETNJIKOVAC! (FOTO) ZAŠTO NE TREBA GLEDATI FILMOVE ZA ODRASLE? Ekskluzivno u “Sada i ovde” motivacioni govornik Boris Vuku otkriva odgovor na ovo pitanje! JANJUŠ I ENA PREVARILI NACIJU? Nikad se nisu ni razvodili? Isplivao ŠOK snimak! VODEĆI UZROK SMRTI U SVETU! Ova neobična bol u nogama može biti znak opasne bolesti SMRT NA OLIMPIJSKIM IGRAMA! Umro trener ĐOKOVIĆ SUMIRAO UTISKE NAKON PRVOG MEČA! Novaku samo zlato u glavi: “Neću gledati Alkaraza i Nadala, naši košarkaši su mi bitniji” Vučić O SRPSKIM SPORTISTIMA: “U prvih sedam smo po VISINI NAGRADA! Zavide nam mnogi!” HYPE TV PROGRAM ZA NEDELJU 28. JUL! Obavezno pogledajte CHIT CHAT sa Nemanjom! ŠOK! IVAN MARINKOVIĆ SE OBRATIO HITNO SINU! Nije mogao više da izdrži, evo šta se dešava

HITNO oglašavanje oca Nenada Aleksića Ša! Zoran OČAJAN zbog sina: “Vređaju mi…”

Objavio: RHT
02/06/2024 10:01 AM

HITNO oglašavanje oca od Ša

Tokom prošle noći svi smo bili svedoci novog skandaloznog ponašanja bivšeg repera Nenada Aleksića Ša.

 On je nakon nervnog sloma ponovo javno raskinuo sa Mionom Jovanović.

Foto: Hypetv/Youtube printscreen Zadruga Official

Iako se trude da budu u skladnoj vezi, to im nikako ne polazi za rukom. Ipak, uprkos raskidu od sinoć oni su se danas ponašali kao da se ništa nije desilo!

Emotivni rolerkoster doživeo je reperov otacc Zoran Kiza Aleksić, koji se oglasio za domaće medije.

– Ja sam odavno odlučio da ne komentarišem, Vama puno hvala… Okrenuo sam se tome, nemam šta da komentarišem. Hoću da ispoštujem njega i posle svakog komentara mi se vređaju unuci i sin, pričaju svašta za nas – rekao je on.

Podsetimo, svađa koja se dogodila sinoć samo je postavila pitanje – zašto su njih dvoje i dalje zajedno? Neprestani izlivi ljubomore nekadašnjeg uspešnog repera već mesecima su predmet sprdnje na društvenim mrežama.

Foto: Hypetv

HITNO oglašavanje oca od Ša

Sa druge strane, Mionina hladnoća ne prestaje da šokira gledaoce, koji je često porede sa santom leda.

Ipak, par je danas odlučio da zajedno pati od amnezije, i sve što je loše ostavi iza sebe.

Neverovatno brzo su se pomirili, te je reper još jednom dokazao da je spreman na sve, kako bi zadržao Mionu. Takođe, da će trpeti sva poniženja, koja se gomilaju.

 Ovo pomirenje nakon javnog raskida izazvalo je interesovanje javnosti, koja pažljivo prati svaki korak ovog kontroverznog para.

Ša je neprestano grlio Mionu, ne mareći za sinoćni raskid i sve što su jedno drugom izgovorili.

Čini se da je potpuno zaboravio i za svoju etiketu nasilnika, s obzirom da je Miona jasno stavila svima do znanja da je imala se*sualne odnose, samo zato što ju je on uslovljavao, pa čak i prisiljavao.

BONUS VIDEO:

Hypetv.rs/D.R.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner