Background adbanner
calendar

Nedelja 4. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
MILJANU KULIĆ VADE IZ MORA! Nije mogla ni da nasluti šta će joj se desiti, ŠOK! O BAHAĆENJU I NOVCU! Srpski vuk sa Vol strita u emisiji “Male stvari” sa Snežanom Dakić EMINA JAHOVIĆ PRE SVIH OPERACIJA! Sa 21 godinu operisala ovo, a evo kako je izgledala! (FOTO) SMRŠAĆETE DO 5 KILOGRAMA ZA SAMO PET DANA UZ OVAJ ČAROBNI NAPITAK! Jeftin je, priprema se za minut, a topi salo neverovatno SAVET ZLATA VREDAN! Ovo je način da manje trošite novca na račune, obavezno isključite jednu stvar! TUGA U DOMU ANELI AHMIĆ! Sita objavila srceparajuću fotku IVAN MARINKOVIĆ U KLADIONICI! Procurila šok fotka “U MNOGE STVARI NE VERUJEM” Mina Vrbaški se oglasila nakon raskida sa dečkom, pa progovorila o PREVARI HYPE TV PROGRAM ZA PONEDELJAK, 5. AVGUST! Ekskluzivno u “D-Cast-u” ispovest Dade Polumente! “Pevačice znaju da budu bahate” Stefan Subotić: ” Jedne se CENKAJU, druge NEĆE DA PLATE” DIJETA PEVAČICE ČINI ČUDA! Ovo je njena tajna: “Prvih 15 dana je bilo teško! Izgubila sam i mnogo masti u predelu stomaka i struka” TRENUTAK KOJI ĆE SE PAMTITI! Pogledajte momenat kada je Đoković dobio u ruke zlato na Olimpijskim igrama! ALEKSANDAR VUČIĆ ČESTITAO ĐOKOVIĆU NA POBEDI: “Najiskrenije čestitke najvećem u istoriji, ovo je veliki dan za Srbiju” NAJEMOTIVNIJI MOMENAT! Novak Đoković zaplakao u ćerkinom zagrljaju nakon osvojenog zlata za Srbiju! (FOTO) NOVAK ĐOKOVIĆ JE OLIMPIJSKI ŠAMPION! Pokosio Alkarasa, OVO JE SANJAO CELU KARIJERU! “PONOSAN NA TO ŠTO JESAM” Stefan Subotić: “Sve je lakše od kada sam se AUTOVAO”

HITAN APEL NESTALA DEVOJČICA (15)! Majka u suzama MOLI ZA POMOĆ: POSLALA JOJ PORUKU DA SE NE VRAĆA KUĆI?

Objavio: RHT
04/08/2024 2:12 PM

HITAN APEL NESTALA DEVOJČICA (15) GODINA! Majka u suzama MOLI ZA POMOĆ

Nestala Jasmina (15) iz Ugrinovaca:

Petnaestogodišnja Jasmina Simić nestala je u Ugrinovcima, a porodica je poslednji put imala kontakt s njom kada je poslala poruku da se neće vraćati kući. Nakon toga, njen trag se gubi.

Tinejdžerka Jasmina Simić (15) iz Ugrinovaca nestala je 29. jula.

Hitan apel nestala devojčica
Foto:instagram/serbialive_beograd

Poslednji kontakt imala je, kako se navodi, sa majkom u ponedeljak.

Majka navodi da se devojčica poslednjih mesec dana “ponašala čudno”.

Uvek mi se javljala gde je i sa kim je. Znala sam sa kim se druži. Samo poslednjih mesec dana jeste promenila ponašanje.”, ističe majka, prenose društvene mreže.

HITAN APEL NESTALA DEVOJČICA (15)! Majka u suzama MOLI ZA POMOĆ

Visoka je 165 centimetara, mršava i ima crnu kosu.

Na sebi je u trenutku nestanka imala majicu, sive trenerke i bele patike.

Mole se građani da, ukoliko je primete, jave policiji.

Kako je navela, Jasmina je bila dve nedelje u Kragujevcu, a nakon povratka u Beograd otišla je kod drugarice.

– Ona je bila dve nedelje kod moje mame u Kragujevcu. Sa puta se vratila u subotu, a već u nedelju me je pitala da ide kod drugarice što sam joj i dozvolila kao i uvek. Međutim, u ponedeljak se javila da ostane kod drugarice još taj dan kako bi išle u tržni centar da kupe patike. A onda mi je nakon dva sata poslala poruku da neće doći kući, da je ne tražim i da ne kontaktiram policiju. – rekla je Ljiljana.

Majka sumnja da je otišla sa bivšim zatvorenikom?

Očajna majka u nadi da će pronaći svoju ćerku kontaktirala je policiju, a ubrzo je saznala jezive detalje.

– Saznala sam da je sa čovekom po imenu Senad Junuzi koji ima 37 godina i koji je očuh njene drugarice sa kojom je prestala da se druži. Od policije sam dobila informacije da je pre tri meseca izašao iz zatvora, i da se trenutno nalazi na poternici. Njena bivša drugarica mi je priznala da je znala da je sa njim, ali da se plašila da mi kaže. Kako mi je policija rekla, oni su pronašli pozive i poruke između Senada i moje ćerke. – rekla je majka nestale tinejdžerke za Informer. Prenosi Blic.

SVE VESTI O “IMANJU”, NAJVEĆEM RIJALITI FORMATU NA BALKANU, ČITAJTE KLIKOM NA OVAJ LINK

ČITAJTE NAS I NA HYPETV KANALIMA WHATSAPPVIBER I TELEGRAM.

foto:Hypetv/promo Aca Lukas prodaja karata
foto:Hypetv/promo Aca Lukas prodaja karata

PRODAJA KARATA ZA KONCERT I EVROPSKU PREMIJERU FILMA “STRAVIČNO” KLIK OVDE

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV

Hypetv.rs/ Informer/Blic/M.A./N.A.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner