Background adbanner
calendar

Ponedeljak 30. Feburar, 2023

Hit zvezda NETFLIXOVE serije optužen za SEXUALNO ZLOSTAVLJANJE! “Silovali su me u podrumu” (FOTO)

Objavio: RHT
24/01/2023 9:00 PM

Netflix je požurio s najavom druge sezone hit serije “Wednesday”, ali čini se da postoji mogućnost da u njoj nećemo gledati glumca Persija Hajnesa Vajta, koji je igrao lik Havijera Torpea.

Foto: ABACA / Abaca Press / Profimedia

Ovaj glumac je optužen za seksualne napade od strane više žena, koje su svoja iskustva objavile na društvenim mrežama.

Devojka pod korisničkim imenom @milkievich je napisala da je glumac nju i njene prijateljice napao dok je živeo u Torontu, a to se navodno dogodilo u razdoblju između njegove 17. i 20. godine. Tvrdnje su se pojavile da je on i njegovi prijatelji imali reputaciju “zločestih momaka” i da su organizovali zabave na kojima su devojke napijali i onda ih seksualno iskoristili. Navodne žrtve su imale između 13 i 16 godina.

Jedna korisnica, pod imenom Dezire Kameron, detaljno je opisala svoje traumatično iskustvo sa jednog partija na kojem je bio Persi Hajnes Vajt. “Dopustio je da me siluju u podrumu, a kad me pozvao da razgovaramo o tome, više ga je brinulo hoće li da dođe policija nego jesam li ja dobro”, izjavila je.

Veći broj žena izjavio je da ih je glumac nazivao “debelim” ili bi im uputio neku drugu kritiku. Na Tviteru su takođe objavljene poruke degutantnog sadržaja koje je slao žrtvama, a mogu se videti i njegove gole fotografije iz toaleta. Sve to rezultiralo žestokom onlajn kampanjom pod nazivom #cancelpercy (otkažimo Persija).

Mladi glumac do sada nije odgovorio na ove optužbe, a tek ćemo videti hoće li Netfliks da reaguje. Ukoliko se optužbe potvrde, Netfliks će morati da donese odluku o daljem angažmanu glumca u seriji “Wednesday”.

BONUS VIDEO:

hypetv.ts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner