Background adbanner
Background adbanner

HIT! Milica Pavlović, u sred emisije, skinula korset! (VIDEO/FOTO)

Objavio: rht
15/09/2021 8:19 AM

Mlada muzička zvezda Milica Pavlović tokom gostovanja u emisiji “Amidži šou”, na iznenađenje mnogih, skinula je korset koji je nosila, pa u programu uživo završila u peškiriću.

Milica Todorović-Foto:Printscreen Instagram /senoritamilica

Naime, Milica je uspešno odgovorila na izazov voditelja Ognjena Amidžića tokm igrice “Sto iznenađenja”, iako se ni on nije nadao da će pevačica imati hrabrosti za ovaj potez.

Milica je prvo skinula nakit, a dok je Tijana držala peškir ispred nje, kako kamere ne bi zabeležile previše, pevačica je skinula i korset i ostala u toplesu.

– Nisam kukavica! Ne mogu da verujem da ovo radim. Jeste sigurni da negde iza nema kamera? Ništa se ne vidi? – rekla je pevačica dok je skidala garderobu i nakit.

Pavlovićeva se zatim ogrnula peškirićem, pa bez problema nastavila emsiju, a gledaoce kraj malih ekrana u prvimah je začudila, ali i pozitivno iznenadila hrabrost mlade pevačice.

Kako je Milica u emsiji uživo skinula top i ostala u toplesu, pogledajte u videu u nastavku kao i u galeriji ispod.

AmiG Show-YouTube

Izvor: Telegraf

Hype televizija je dostupna na kanalu broj 146 za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, i na kanalu broj 46 za korisnike Supernove, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

PRATITE NAS

FACEBOOK

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x