Background adbanner
calendar

Petak 17. Maj, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“ZAMENIO SAM DVORAC NA DEDINJU ZA IMANJE NA SELU U LISOVIĆIMA” Saša Mirković poslao brutalnu poruku TEKTONSKE PROMENE U ISTORIJI RIJALITI PROGRAMA! Saša Mirković uradio što nije NIKO NIKADA na televiziji! SAŠA MIRKOVIĆ REAGOVAO POVODOM KASTINGA NA PINKU: “Samo ime rijalitija će se promeniti, sve ostalo će biti isto, KONKURENCIJA SE ZBUNULA” STANIJA DOBROJEVIĆ BEZ BRUSA U EMISIJI: Voditeljka odmah reagovala i “pecnula” je, prisutni u neverici gledali! “MENE SU PONIZILI” Maja ključa od besa, direktno se obratila Stanislavovoj ćerki, Krofak ZANEMEO OD ŠOKA! HITNO SE OGLASILA ANELINA PORODICA I RASKRINKALA JE: Ahmićeva neće moći da dođe sebi, Janjuš će dobiti nervni slom VUČIĆ OTKRIO KO NEĆE PODRŽATI REZOLUCIJU O GENOCIDU U SREBRENICI: “Mađarska će glasati protiv, Slovačka neće biti za! OVO JE SNAJKA TEODORE DŽEHVEROVIĆ! Zavela njenog brata dok joj je bio profesor, 15 godina je stariji od nje, a prošle godine mu rodila dete! (FOTO) POKRADEN NAŠ PEVAČ: Skinuli mu sav novac sa računa, oglasio se van sebe i otkrio šokantne detalje! TRUDNA UČESNICA SE TRESE OD STRAHA: Plaši se da će se desiti nešto JEZIVO U RIJALITIJU, u sve umešano njeno nerođeno dete! OTKRIVENO VREME I MESTO SAHRANE CIPKINOG MUŽA: Biznismen iznenada umro od posledica srčanog udara! ŠOK POTERA U NOVOM SADU! Pljačkaši napravili karambol, opsadno stanje u gradu, POVREĐEN I POLICAJAC! SKANDALČINA! ANELI KROZ ŠIFRE PRIČALA O ASMINU: Uroš otkriva NJENE NAJMRAČNIJE TAJNE, moli Boga da joj Durdžić OPROSTI SVE! MAJA U MODRICAMA I PODLIVIMA: Isplivale stravične fotke, sumnja se da joj je Stanislav naneo! HAOS U KRAGUJEVCU! Dve devojčice NESTALE, a onda pronađene posle višesatne DRAME, majka tvrdi: “Iscepana im je odeća…” SAVETI ZLATA VREDNI! Pomoću ovih trikova ćete NEVEROVATNO podići spuštene kapke, ovo je šminka za mladolik izgled

HEJTERI, STVARNO STE OZBILJNI IDIOTI: Aca Lukas oštro odgovorio onima koji pljuju naše fudbalere posle poraza od Brazila!

Objavio: RHT
25/11/2022 10:45 AM

Jutros je našoj redakciji stiglo pismo od najveće Balkanske zvezde Ace Lukasa, koji je očigledno od ranog jutra izrevoltiran zbog pojedinih koji nemilosrdno blate i negativno komentarišu igru naših fudbalera na početku Svetskog prvenstva u Kataru. Njegovo pismo vam prenosimo u celosti:

Foto: HYPE

-Od ranog jutra gledam razne jutarnje programe , emisije , i slusam “ analitičare” igre nase reprezentacije od sinoć , i iskreno dođe mi da bacim tv kroz prozor . Pa zar je moguće da jedan poraz , jedan loš dan , jedan poraz i to od Brazila , treba da nas vrati u ono jadno i čemerno fudbalsko navijačko sivilo , iz koga su nas ovi momci na čelu sa najvećim fudbalskim znalcem od svih srba, izvukli tako slavno i sjajno pre samo nekoliko meseci . Ko to određuje šta je Piksi trebao da uradi. Ima li možda nekog ko to zna bolje . Počeli ste na stub srama da stavljate momke i čoveka koji su izvadili srpski fudbal iz bunara . Napadate igrace i selektora , umesto da se svi kompletno obrusite na onog degenerika i idiota Vidojkovića koji kaže da treba srbi da navijaju protiv Srbije. Alo , uzgubili smo od jakog Brazila u Kataru . Pre samo nekoliko meseci smo pobedili još jači Portugal u sred Lisabona. Juče su ti portugalci isti, gle čuda igrali utakmicu, u skoro istom sastavu . Pa ako ovako napadate naše momke onda su portugalci trebali da obese svoje igrače posle naše pobede u Lisabonu. Jer mi navijamo za Srbiju ili sada slušamo kretena Vidojkovića i okrećemo se protiv naših momaka . Alo bre , ima još dve utakmice, pa podržimo ih, svi znamo kako igraju. Postoji loš dan, loša sreća. Hej hoćete da izgubimo i ostale utakmice . A izgubićemo ako budu naši igrači videli kakvu podršku su dobili. Posle jednog lošeg dana . Svi koji ovo rade treba da se stide sebe i svojih gluposti . Ko to bolje zna od selektora da li je trebao da igra sa dva špica ili sa jednim . Tačnije sa sva povređena špica koji će izbaciti jednog zdravog igrača i šta bi bilo . 15 min 3 do 4 komada uz našu mrežu i ko zna koliko do kraja . Sa ovakvim stanjem zdravstvenim u timu ovo je bilo jedino moguće . I to svako ko se iole razume u fudbal zna . Ali neznalice i stručnjaci iz potpuno drugih sfera , celo jutro lupetaju gluposti po televizijama i blate ovo blago fudbalsko koje imamo u Kataru . I mogu jos mnogo toga da napišem ali necu ! Sto se mene tice , PIKSI , I MOMCI , GORE GLAVE NAPRED , NISTA NIJE GOTOVO , POBEDITE I KAMERUN I ŠVAJCARSKU, TREZVENA SRBIJA JE UZ VAS ! Izgubite i ove dve utakmice , JA VAS CEKAM, napisao je Lukas, pa dodao:

Foto: HYPETV

-Ja pripadam generaciji muskaraca koja je kada ide napolje sa drugarima , ispod miške svako od nas nosio loptu ! Nama je fudbal sve i svja . Mi smo ispod muške nisili lopte a ne pištolje ! I zato ne mogu da slušam kojekakve likove po medijima. , koji su , a to se vidi na prvi pogked , od početka školovanja bili oslobođeni fizičkog , ili još gore da gledam onu budalu Vidojkovića koji je najverovatnije češljao barbike kad je bio dete , kako pljuju po ovim sjajnim momcima i po kralju i bogu fudbala Draganu Stojkoviću Piksiju ! A garantujem da im je svakom ponaosob trebalo minimum pola sata ako su uopšte i gledali utakmicu , da utvrde koji su naši ! Hejteri stvarno ste ozbiljni idioti ! Ako vas fudbal ne interesuje uključite 24 kitchen , pa sutra posle utakmice umesto da serete po fudbalerima i selektoru , bolje ošpricajte neki recept za kolač koji ste naučili gledajući tv . Manite se fudbala kad već ne znate kako se voli svoja zemlja !

Jer očigledno fudbal možete da gledate ceo život i to će uvek izgledati isto . Kao kad tele gleda u šarena vrata !

Naravno , čast i poštovanje velikom delu sportke i uopšte javnosti koja i dalje bez obzira na rezultat podržava ove momke i selektora ! SAMO NAPRED!, završio je Lukas.

hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner