Background adbanner
calendar

Sreda 24. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
OVO JE JEDINA FOTKA SA VENČANJA SLOBODE I VOJINA DOSTUPNA JAVNOSTI! Ovako je glumački par izgledao, da li biste nju prepoznali? (FOTO) HITNO UPOZORENJE RHMZ! STIŽE OGROMNO NEVREME: Srbiji preti pljusak, olujni vetar i grad! BARBARA BOBAK PODRŽALA DESINGERICU! Pevačica otkrila da bi otišla na nastup repera! CITY HYPE! Ema Radujko ISKRENO o Breskvici! Rasta priznao da ne sluša Desingericu! (VIDEO) HITNO SE OGLASILA ALEKSANDRA SUBOTIĆ! Ovo više neće tolerisati: “I vi biste imali silikone, ali nemate para!” “ODLUČILA SAM DA SE RASTANEMO…” Goca Tržan ne može više da ćuti, potvrdila sve javno! OVAJ KUĆNI APARAT UVEK ISKLJUČITE IZ UTIKAČA: Troši struju neverovatno čak i kada ga ne koristite EKSKLUZIVNO OGLAŠAVANJE LEPOG MIĆE! Samo jedno poručio Asminu Durdžiću, zbog čega će izgoreti od besa STANISLAV KROFAK OBJAVIO CENOVNIK SVOJIH USLUGA: Od 90 do 150 evra! Evo šta sve nudi TIK-TAK! JOŠ 20 DANA! Saša Mirković najavio POČETAK SEZONE RIJALITIJA “IMANJE” Ekskluzivni kadrovi! (VIDEO) OD “PAČETA” DO “LUTKE”!? Katarina Grujić se transformisala! Totalni remont! Novi izgled nakon estetskih zahteva (FOTO) DRAMA NA SVETOJ GORI! Velike policijse snage Grčke pokušavaju da sprovedu akciju iseljenja monaha! Oni se opiru ANELI PROGOVORILA O DROGIRANJU: “Probala sam belo…” ŠOK POTEZ ANITE STANOJLOVIĆ! Anđelu neće biti dobro, presekla i donela odluku, sve javno objavila (FOTO) EXPO 2027 U PARIZU! Beograd i Srbija predstaviće se kao domaćini Specijalizovane izložbe tokom OI u okviru Srpske kuće HAOS! “DOK CAR GIFTA, JA KUPUJEM STANOVE!” Maja Marinković urnisala bivšeg “Filip je PROŠLOST i neću mu dati reklamu preko mog imena!”

Elektroprivreda Srbije: “Havarija u regionu ne utiče na nas”

Objavio: RHT
21/06/2024 3:14 PM

Havarija u regionu ne utiče na Srbiju!

Nakon što je nestalo električne energije u Crnoj Gori, BiH i Dalmaciji, oglasila se i Elektroprivreda Srbije.

foto: printscreen/pinterest

Havarija u regionu ne utiče na Srbiju!

Kako su naveli, u Srbiji je situacija stabilna.

Havarija u regionu ne utiče na nas. Snabdevanje električnom energijom je stabilno i bez ikakvih problema – navode iz EPS.

Podsetimo, danas u 12:25 stigla je vest da je širom regiona došlo do nestanka struje.

Kako je navedeno, iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema (CEDIS), zbog ispada na mreži bez napajanja električnom energijom je skoro celo područje Crne Gore. Zbog nestanka struje građani Podgorice nemaju ni vodu.

Prema informacijama iz Crnogorskog elektroprenosnog sistema (CGES), ekipe su uočile veliki požar na dalekovodu od 400 kilovati na nepristupačnom terenu na crnogorskoj granici ka Gacku u Bosni i Hercegovini.

Kako saznaju “Vijesti”, CGES planira angažovanje helikopterske jedinice kako bi što pre stigle do mesta požara i sanirale veliki kvar na elektroprenosnoj mreži. Izvor iz CGES-a je potvrdio da je požar posledica regionalnog kvara. Prema nezvaničnim informacijama, do 14:30 časova, iz CGES-a nije bilo zahteva za angažovanje helikoptera iz Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) i Vojsci Crne Gore. Međutim, očekuje se da će ekipe CGES-a zatražiti pomoć kako bi se efikasno sanirao kvar na elektroprenosnoj mreži.

Hypetv.rs/avaz.ba/vijesti/J.V.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner