Background adbanner
calendar

Sreda 17. April, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
LETI PERJE! Sukob Miljane i Nenada ne prestaje, nastala opšta pometnja! LOM MAJA “ZABIBERILA ČORBU” JANJUŠU I ANELI! Starleta sve šokirala potezom, a onda progovorila o vreloj akciji DRAGANA MIRKOVIĆ NIKAD ISKRENIJE O DECI: “Moja je krivica jer su me videli uplakanu…” “Stanislav je PREVIŠE DOBAR za Maju i Mionu!” Ekskluzivno! Ramiz OPLEO! (VIDEO) POTRESNO! ZORICA MARKOVIĆ DOŽIVELA NOVU TRAGEDIJU! Zavijena u crno “Nadam se da Aneli NEĆE POBEDITI!” Ekskluzivno! Ramiz o POBEDNIKU rijalitija! (VIDEO) MEŠTANI ZLOTA KREĆU U POTRAGU ZA DANKOM: Proveravaće se septičke jame, bunari… HARISOVA ĆERKA SE OGLASILA! Ovo je razlog zbog kog je PREKINULA KONTAKT SA MAJKOM Melinom?! Sve je jasno (FOTO) “ANELI JE UKRALA 500.000€! Time je KUPLJENA SLOBODA NJENOG BRATA, a njen VERENIK JE PLATIO ŽIVOTOM” Mustafa Durdžić ŠOKIRAO “Ša i Miona su FOLIRANTI!” Ekskluzivno! Ramiz Gusinac RASKIRNKAVA! (VIDEO) BIVŠE LJUBAVNICE U KLINČU! Žestok obračun, pale teške reči, ovo niko nije znao! ŠOK! “Džinovići su bili OSUĐENI NA PROPAST!” Ekskluzivno! Ramiz o RAZVODU Harisa i Meline! (VIDEO) MILJANA NAPUŠTA RIJALITI! Zvanična odluka, Marija je ključ njene odluke PEVAČICA MENJALA VRAČAR ZA SELO! Unuk sa autizmom joj je promenio život! M:TEL NA SAJMU PRIVREDE U MOSTARU: “Kada želite sigurnu i pouzdanu uslugu, bilo da ste privatni ili poslovni korisnik, prvi izbor jeste upravo m:tel, odnosno Telekom Srbija” HAOS NE PRESTAJE! Bebica i Miljana se ne zaustavljaju, skandalozno ponašanje! Obezbeđenje hitno reagovalo!

“MELINA ME JE VARALA GODINAMA!” Haris Džinović urnisao bivšu ženu: “Uzela je sve stvari, nakit i pobegla” Otkrio sve MRAČNE TAJNE! (VIDEO)

Objavio: RHT
28/03/2024 5:11 PM

Pevač Haris Džinović danas se zvanično razveo od Meline Džinović u Prvom osnovnom sudu na Novom Beogradu.


Haris je izašao razočaran iz suda i tom prilikom je progovorio ekskluzivno za Hype o ljubavnom brodolomu, te otkrio do sada nepoznate detalje o bivšoj, njenim “tajnim radnjama”, te je optužio za šokantne stvari.

VIDEO:

S obzirom da se dizajnerka nije pojavila na suđenju, Haris je sada prekomentarisao njen postupak.

-Tako kaže sudija. Predsednik sudskog veća, gospođa Teodorović kaže “hvala vam što ste došli, što ste ispoštovali sud, dok je reagovala advokatica tužilje, da Melina poštuje sud, bez obzira što se nije pojavila.

-Sudski sam ja razveden, po brzom postupku bez odlaganja nekog, novog ročišta, otvaranja procesa, nema žalbi, nema molbi, nema ničega prema tome, to je ekspresno rešeno, kao što je trebalo biti – istakao je pevač ekskluzivno za Hype.

-Ja sam slobodan čovek poprilično. Najgora stvar koja se čoveku može dogoditi u životu je kada mu žena oduzima slobodu, bez obzira na brak koji funkcioniše ili ne. Meni ova nije oduzimala slobodu, ali u zadnje vreme to nije bio brak, to je bila prevara, koju ja kao čovek, kao muž, to je narod rekao, nisam ja izmislio: “”Prevareni muž zadnji sazna”. Saznao sam sada za te prevare, koje nisu trajale od unazad mesec dana, nego unazad godina”.

-Ja nisam obraćao pažnju na to, ali sam posumnjao. Mnogo toga je bilo sumnjivo. Porodicu je teško izgraditi, porodica nije ono što ti nalaziš svaki dan.

Džinović je progovorio i o tome da li mu je žao zato što je svoj novac davao Melini i “finansirao je”.

-Mnogo sam uložio u nju. Meni nije žao para nikada, kad sam potrošene, naročito ako su pare potrošene na prave stvari. Ako su pare ovako bačene nekome pod noge, ko je apsolutno bez ikakve zahvalnosti, poštovanja, respekta, onda je čoveku žao što je bio tu pored samih tih para.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages.

-Ja sam jako razočaran. Više tim što sam ja izdan. Ovo je klasična izdaja. Udar na porodicu. Porodica je svetinja. Porodica se brani životom, a ovde je porodica rasturena kao atomskom bombom bez ikakvog razloga. Mislim, druga strana zna neke razloge, ja ga nemam i mogu da kažem da ja ništa nisam doprineo razbijanju te porodice.

-Ne dopisujem se, to su insinuacije i nikada me niko nije video, niti ušao u telefon da vidi s kim se ja dopisujem i kako se dopisujem. To su novinarske insinuacije, a možda i od dotične (Meline) koja je eventualno dala neku izjavu.

Haris je priznao na koji način je Melina napustila porodični dom, te otkrio da je nakon odlaska odnela sve stvari, nakit i ostalo.

-Ona je napustila kuću. Ona je iz kuće praktično pobegla. Ona je sukcesivno iznosila stvari iz kuće, ona je nestajala i odjednom je naravno nestala bez ikakvog kontakta, čak i sa decom. Nije se ona pojavljivala nikada kada sam ja bio prisutan, izbegavala me je. Uzela je sve stvari, sav nakit i pobegla – zaključio je Haris za Hype.

Hypetv.rs/E.B.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner