Background adbanner
calendar

Ponedeljak 30. Feburar, 2023

HAOS U ZADRUZI! TUKLI SE MILJANA I BRENDON (video)

Objavio: RHT
28/03/2021 3:00 PM
Fptp: Printscreen

Miljana Kulić i Branislav Radonjić Brendon napravili su haos u spavaćoj sobi i razbudili sve zadrugare u cik zore.

Naime, sukob je počeo zbog čepića za uši, a na kraju je obezbeđenje moralo da reaguje, jer je Miljana na sve načine pokušava Brendonu da ih otme iz ruku.

– Ma, kakvi čepići za uši, ženo, pusti me. Ide ti tužba za ovo, ne možeš me pipati za ja*a! Skidajte je s mene – vikao je Brendon, a potom pozvao obezbeđenje. 

– Smiri se, budalo. Ne guraj me. Da li neko može da mi pomogne? Filipe skini ga sa mene – govorila je Kulićeva dok su se ostali učesnici smejali, a potom su ih opominjali i zvali obezbeđenje da ih razdvoji. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner