Background adbanner
Background adbanner

HAOS U UKRAJINI! NEVEROVATAN NAPAD RUSA! Evo šta se dešava (VIDEO)

Objavio: RHT
23/11/2022 1:12 PM

U Kijevu, glavnom gradu Ukrajine, proglašena je vazdušna uzbuna nešto posle 13 časova!

Foto: Screenshot Youtube

U Kijevu, glavnom gradu Ukrajine, je proglašena vazdušna uzbuna nešto posle 13 časova. Ruska avijacija je započela novu seriju raketnih napada na ciljeve u severnoj, centralnoj i istočnoj Ukrajini, prenosi “RIA Novosti”. Britanski “Gardijan” javlja da je navodno najmanje jedna osoba poginula, a da će se tačan broj stradalih znati uskoro.Krstareće rakete uočene su iznad Harkova, Kijeva, Dnjepropetrovska i Odese. Rakete doleću u talasima. Ukrajina je aktivirala svoju PVO sa ciljem da pokuša, da obori krstareće rakete i zaustavi napad. Detonacije su zabeležene u Kremenčuškom okrugu, Poltavskoj oblasti i  Dnjepropetrovsku.

Za sad nije poznato šta je meta napada, da li kritična infrastruktura ili vojni ciljevi. Napad se i dalje nastavlja. Gradonačelnik Kijeva, Vitalij Kličko potvrdio je udar u jedan od infrastrukturnih objekata prestonice.

“Ostanite u skloništima! Vazdušna uzbuna se nastavlja”, napisao je Kličko.

Izvor: MONDO

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.

Tagovi:

 • Rusija
 • Ukrajina
 • U TRENDU

  CRNA HRONIKA

  HOROSKOP

  PRATITE NAS

  FACEBOOK

  Facebook Posts

  0
  Would love your thoughts, please comment.x
  ()
  x