Background adbanner
Background adbanner

HAOS U NAJAVI: Ulaze Janjuš i Car da izlude Maju Marinković, a i ona stiže u Zadrugu 6!

Objavio: RHT
27/09/2022 8:15 AM

Za ogroman honorar, Janjuš i Car, će morati da urade određene stvari, a prvenstveno da Maji Marinković zagorčaju boravak u Beloj kući.

Foto: Ilustracija/Instagram

Kako dobro obavešten izvor, za Rijaliti plus, tvrdi osim Aleksandre Subotić i Miljane Kulić, čiji je ulazak najavljen za kasnije, ugovor za ulazak u šestu sezonu potpisali su i najkonroverzniji učesnici Marko Janjušević i Filip Car. Oni će za ogroman honor morati da urade dosta toga, ali prvenstveno da zagorčaju boravak u Beloj kući devojci sa kojom su obojica bili u emotivnoj vezi, Maji Marinković.

Foto: Printscreen YouTube Pink

– Janjuš kao najveća Majina ljubav će imati zadatak da je emotivno pomeri, da se vrzma oko nje i ponovo pokuša da je osvoji, te da je odvoji od Uroša Ćertića s kojim samo što nije ušla u vezu. S druge strane, Car će pokušati da je izbaci iz takta, te da sve učini kako bi je diskvalifikovao iz rijalitija – ispričao je izvor.

Foto: printscreen YouTube

– Maja je Janjuša razvela, a ta veza nije ga koštala samo braka već i reputacije i honorara, ali ga je i emotivno razorila jer ju je voleo. Sa druge strane, Cara je fizički povredila više puta, često je tim scenama svedočila i policija, tako da je i on više nego raspoložen za poravnanje računa sa starletom – ispričao je dobro obavešteni izvor za Rijaliti dodatak.

Prema informacijama do kojih su došli pripadnici sedme sile, njihov ulazak se očekuje do nove godine, a do tada bi trebalo da se Majina veza sa Ćertićem razbukti pa će njihov ulazak biti još zanimljiviji.

BONUS VIDEO:

HYPETV.RS

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.

U TRENDU

CRNA HRONIKA

HOROSKOP

PRATITE NAS

FACEBOOK

Facebook Posts

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x