Background adbanner
calendar

Subota 1. April, 2023

HAOS U BEOGRADU: Udala se, pretukla kumu pa pobegla!

Objavio: RHT
18/03/2023 4:00 PM

Kada je Maja Đorđević (28) iz Beograda u emisiji “Brak na neviđeno” pred matičarem izgovorila “da” Željku Jovanoviću (26), koga je tada prvi put ugledala, nije ni slutila šta će nakon toga uslediti.

Foto: Pinterest

Maja je za kumu uzela svoju drugaricu, na čiji je nagovor i pristala da se uda za momka koji joj se na prvi pogled učinio kao pravi za nju.

Foto: Screenshot Youtube

Međutim, nakon što su se pred matičarem izjasnili o stupanju u brak i budućem prezimenu, voditeljka je šokirala Maju onim što joj je saopštila.

– Majo, čestitam ti, upravo si dobila petoro dece – rekla je voditeljka Milica Kon, a Maja je nakon šoka koji je doživela odmah nasrnula na kumu, vređjući je.

Foto: Screenshot Youtube

– Kumo, stoko jedna – vikala je Maja, čupajući kumi kosu.

– Možda mene krivi jer će joj tako biti lakše i pašće joj kamen sa srca. Ja to prihvatam. Ne mogu ništa drugo da uradim sem da joj pomognem – rekla je kuma nakon incidenta, a na Majinu začuđenost zašto je niko nije upozorio da njen novopečeni suprug ima već petoro dece, voditeljka joj je doskočila:

Foto: Screenshot Youtube

– To je zato što neka pitanja nisi postavila na vreme. Znači, svakog meseca imate pet alimentacija da plaćate, pelene za najmlađe dete. Ti si, lutko moja, treća sreća – rekla je voditeljka, misleći na to da je Maja Željku treća žena.

– Je l’? A što mi ne reče – pitala je Maja ljutito.

– Pa nisi pitala – odgovorila je voditeljka, a kad je Maja svog supruga pitala isto, dobila je šokantan odgovor:

– Čekao sam prvo da potpišeš, pa onda.

I nakon toga, ponovo je nadrljala kuma, koju je mlada nastavila da vređa.

– Kumo, ti si kriva, alapačo jedna. Namerno si ovo htela. Ako si se ti zarobila, ja neću – besno je govorila svojoj drugarici, a potom donela konačnu odluku.

– Ništa, piši propalo. Ja hoću svoje dete s momkom koji nema decu. Kumo, ti si mi rekla da se udam. Gospođo matičarko, šta se dešava po zakonu kad muž ne ispoštuje bračne dužnosti? Kada pređe iz jednog braka u drugi – pitala je očajna Maja matičarku, na šta joj je ona odgovorila da je njegov prethodni brak razveden, te da nema zakonskih prepreka da stupi u novi.

Maja je ipak konstatovala da ne može da se pomiri s tim što Željko ima petoro dece.

– Ne mogu ja ovo stvarno – rekla je Maja i krenula ka vratima da pobegne iz neprijatne situacije.

– Ako ste dovedeni u zabludu, možete da poništite brak – ohrabrila ju je matičarka, sa čime se Maja složila i konstatovala da je dečko neodgovoran, te da “hoće leba preko pogače” i napustila salu za venčanja.

BONUS VIDEO

hypetv.rs / kurir.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner