Background adbanner
calendar

Ponedeljak 30. Feburar, 2023

HAOS U AUSTRIJI: Srbin bežao policiji!

Objavio: RHT
23/01/2023 1:15 PM

Tom prilikom povređen je muškarac (57) iz jednog od vozila, a povrede je zadobio i begunac, kao i njegova saputnica stara svega 18 godina.

Foto: Pixabay

Dvadesetjednogodišnji narko – diler, poreklom iz Srbije, uhapšen je u autrijskoj oblasti Insbruk land, posle gotovo filmske policijske potere.

Policija Brisel
Foto: Screenshot Youtube

Kako saznajemo, incident se dogodio tokom vikenda u večernjim satima, kada je policija htela da zaustavi vozilo koje se umalo sudarilo sa automobilom iz suprotnog smera.

hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner