Background adbanner
calendar

Utorak 23. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ANĐELKA PRPIĆ DOŽIVELA NEPRIJATNOST NA HRVATSKOM PRIMORJU! Glumica se hitno oglasila i detaljno objasnila o čemu se radi! (FOTO) EVO ŠTA RADI MILENA RADULOVIĆ NAKON VESTI DA JE RADOVAN VUJOVIĆ POSTAO OTAC! Godinama su bili zajedno! (FOTO) OGREV SADA NAJJEFTINIJI! Ovo su detaljne cene na stovarištima! “JOŠ UVEK MORAJU DA GLUME!” Ovo su novi HEJTOVI o Aniti i Anđelu: “Kad njih vidim…” “ZABRANILI SU IM DA SE DRUŽE SA MNOM” Sanja Vučić otvoreno o detinjstvu i traumi koju je doživela! STIŽE OLUJA SA SEVERA Večeras počinje promena vremena, meteorolozi upalili alarme, evo kolika nas temperatura očekuje! SELIN DION OBOLELA OD TEŠKE I NEIZLEČIVE BOLESTI, A HRABRO SE OSMEHUJE! Svi očekuju da svetska zvezda nastupi na Olimpijskim igrama u Parizu! ADVOKAT tvrdi da na JEDNO PITANJE SAOBRAĆAJNE POLICIJE NE TREBA DA ODGOVORITE! Evo šta treba da kažete! “Bio sam ZATROVAN SVOJIM ŽIVOTOM I TIM ODNOSOM! Hvala Bogu što sa njom NEMAM DECU!” Koliko se Dejan Dragojević KAJE zbog LOŠIH ODNOSA SA PORODICOM i svega sa DALILOM (VIDEO) Aleksandra Nikolić: “U Filipa NEMAM POVERENJE jer nije našao posao i NEMAMO od čega da živimo. ON ZA DETE NE DAJE NI DINAR“ GLEDAJTE HYPE TV U SREDU 24. JULA! U PRETRESU vas očekuje BOLNA ISPOVEST vlasnice hita “Magla” (VIDEO) CITY HYPE: Voyage EKSKLUZIVNO za Hype iz Budve o novom albumu, kolegama i karijeri. Marijana Zonjić i Anja Todorović u provodu oplele po rijaliti učesnicima SUZANU MANČIĆ U OVOM IZDANJU JOŠ NISTE VIDELI! Novom objavom usijala društvene mreže! (VIDEO) DŽENIFER I BEN SPREMILI PAPIRE RA RAZVOD! Samo se čekao potpis, a onda je usledio neočekivani obrt! OVO SU ŠEST NAJČEŠĆIH SIMPTOMA GROZNICE ZAPADNOG NILA! Ako ih osetite odmah se javite lekaru! NE PROLAZI TUGA ZA BRATOM! Evo šta je Janjuš sada URADIO, a onda je sve iznenadio (FOTO)

HAOS! 5 POLICAJACA JOJ JE ULETELO U STAN: Influenserki nije bilo dozvoljeno da kroči na MESTO ZLOČINA!

Objavio: RHT
22/09/2023 3:41 PM

Una Kablar, jedna od najpoznatijih tiktokerki i influenserki u našem regionu, privlači pažnju medija već neko vreme.

Foto: Printscreen Instagram

Njen ekscentričan izgled i buran ljubavni život privlače veliku pažnju. Ranije je bila u vezi s mladim pevačem, a sada je u vezi s popularnim jutjuberom i strimerom.

Sada je u sam centar medijskog zbivanja dospela zbog pljačke koja ju je zadesila i čitave policijske akcije koja je sprovedena.

Ovim povodom se i sama oglasila, te objasnila šta se zapravo događalo i koliko je bilo dramatično.

– Danas između 14:00 i 20:00 časova mi je opljačkan stan, ušli su kroz prozor koji su obili i upali sa merdevinama. Vodite računa, ne znam šta bih vam rekla – napisala je juče Una.

Foto: Printscreen Instagram

Rekli su mi idi vidi da li su ti upaljena svetla. Ja izlazim i idem iza zgrade i vidim da mi je otvoren prozor, a merdevine su bile tu. Možda je bilo i više njih koji su me opljačkali. Možda su jedni ukrali nakit, ostavili merdevine, pa se drugi popeo i ukrao torbicu, a treći rasturio gaće. I tako dok sam se ja gospođa sređivala, meni su lopovi ulazili i krali po stanu. Je l’ se samo meni dešavaju ove scene, životne? Strašno… – započela je Kablarova u svom lajv obraćanju putem socijalnih mreža.

– Nisam ušla u stan, ali kada sam videla merdevine, bilo mi je jasno da je neko pljačkao. Odmah sam zvala poiciju, 5 policajaca je uletelo u stan i nisu mi dozvolili da uđem, jer zbog uviđaja i uzimanja otisaka nije smelo da se tu boravi – uzrujano je govorila Uki Q.

Sada se oglasila i putem socijalne mreže Instagram, te na pomalo ironičan način komentarisala čitavu situaciju:

Foto: Printscreen Instagram

– Draga moja kidnapovana torbice, suza suzu stuže. Nismo se dugo družile (ni nedelju dana) ali znaj da mislim na tebe svakog trenutka. Uvek si bila tu za mene da mi čuvaš blago (lovu) na kraju oteli su mi i tebe i blago ali ti si jedina bitna (j**em mu mater značilom mi bi onih 700 evra ali ok). Nedostajaćeš mi kao zračak svetlosti u tami, čuvaj se i budi na bezbednom. Zauvek. Tvoja Una – napisala je ona uz stari snimak torbe koja joj je ukradena.

Njeni fanovi su bili uzrujani zbog traume kroz koju je prošla, i pružaju joj podršku na svaki mogući način.

BONUS VIDEO:

(Hypetv.rs/SD.rs)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner